facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Valjehälsan

About

Valjehälsan

Story

PÅ Valjehälsan finns det: Läkarmottagning, Barnhälsovård, Sjukgymnastik, Arbetsterapeut, Kurator, Distriktsköterska. Vi hjälper dig med blodtryckskontroller, hörselprover och blodprovtagningar. Vi utför olika intyg, som tex Hälsointyg mfl. Tillhör du vår mottagning har du exklusive tid i simhallen då du badar gratis. Även du som inte är listad hos oss utan endast vill "prova" är välkommen. Kontakta oss gärna för mer information.



"Valjehälsan erbjuder ett brett utbud av förebyggande hälso- och sjukvårdsinsatser, samlat under ett och samma tak. På Valjehälsan ska du få sjukvård och rehabilitering av högsta kvalitet och med bästa tillgänglighet. Vid besök på Valjehälsan ska du alltid få ett vänligt och professionellt bemötande som präglas av ömsesidigt förtroende och respekt."
Address: Herrgårdsvägen 97, 29437 Sölvesborg
Phone: 0456-32963
City: Sölvesborg
Zip Code: 29437



related searches:
Similar places near
Valjehälsans Fysioterapi Valjehälsans Fysioterapi 35 meter Väldigt fint ställe att promenera.
Apoteket Hjärtat Apoteket Hjärtat 2 km Bra affär, men dyrt , men dom har ändrat inredningen, det är jätte fint här inne, men...
Vårdcentralen Vårdcentralen 2 km Den bästa läkarstationen i Sölvesborg. Mycket bra läkare och övrig personal. Trevliga...
Sölvesborgs Vårdcentral Sölvesborgs Vårdcentral 2 km Mycket bra bemötande å hjälp fick jag.
Reviews
Är så trött på personal som svarar när man ringer och vill boka en tid Snorkiga och spydiga i tonen . Vill ju bara ha hjälp
Mycket trevliga och hjälpsamma. Man får snabbt komma och få gjälp
Så personligt och omtänksamt bemötande trodde jag inte fanns i Sverige längre. Mitt val hit efter rekommendationer är mitt bästa beslut jag tagit. Proffsig behandling allt ifrån sköterskor, läkare till våra goa terapeuter, psykolog som driver pågående smärtkurs med teori, bad övningar, och framförallt glädje som gör att man inte tröttnar utan kör in i kaklet trots värk. ALL HEDER till er.
Ett bra och hälso samt mottagning med bra vård och hälsa
Valjehälsan är den bästa vårdcentral som vi har i Sölvesborg mycket bra och lyhörd personal jag har själv fått den bästa hjälp man kan tänkas få och har dom inte kunnat hjälpa mig där så skickar dom en vidare till specialisterna.
Valjehälsan har tycker jag försämrats de 2 åren jag har varit listad där, var 4 stjärnor innan. Men det kan ju bero på epidemin som pågår.
Gör vad dom skall!!! Men varför skall man lista läkare??? När man på 4 BESÖK ..Träffar 4OLIKA LÄKARE??????? ETT STORT SKÄMT. För övrigt trevlig personal och trevligt bemötande. Därför en 2:a i "betyg".
De har anslutit sig till en sjukvårdsapp vilket jag i dessa tider gillar och för första gången provat på med positivt resultat.
Fint bemötande och fick hjälp som jag behövde.
Mycket fint bemötande
Comment on this business

to add Valjehälsan map to your website;