facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Äventyrsskogen

Äventyrsskogen

About

Välkommen till Äventyrsskogen! Här kan du titta runt i skogen, se vad som händer, Ge en kommentar, heja på, lägga upp bilder på eller kanske hitta någon bild på dig om du varit med oss här och har du inte det så är det inte försent.

Story

Äventyrsskogen är ÄventyrsPedagogerna Hallands verksamhetsbas för
Grupputveckling, Måbra aktiviteter, Gemensamhetsskapande, naturupplevelser, energipåfyllning, en plats för trivsel, kurser, utbildning, äventyr glädje och skratt, korvgrillning o fika.

Äventyrsskogen och Äventyrspedagogerna Halland finns både i verkligheten och på facebook ( fanatsin ?). För några år sedan gick Vi dvs Johan o Jörgen en utbildning till Äventyrspedagoger i Luleå. Då vi börjat på vår utbildning fick vi strax förfrågan om att hålla utbildningsdag för region Halland vilket vi gjorde och sedan blev det fler.

Vi riktar oss både till dig som privatperson, ditt kompisgäng, dig o dina arbetskompisar, din arbetsplats,du o ditt företag, dig o din personal, din träningsgrupp, din förening, din skola eller organisation.

Vi jobbar mest i vår egen äventyrsskog som är en fantastisk plats att jobba med den här typen av verksamhet på men vi jobbar också med uppdrag där vi kommer också ut till arbetsplatser och folkhögskolor- kurscentra och jobbar där.

From 2011 arbetar vi som en del av vår verksamhet med utbildningsuppdrag för Luleå Tekniska Universitets utbildningar i Äventyrspedagogik i Varberg, Alingsås och Eslöv.
Våra ledord är Äventyr- Personal /personlig utveckling och Hälsa

Vi har båda " vanliga" deltidsarbeten som bas och har det trivsamma nöjet att vistas och arbeta i vår äventyrsskog och på andra platser som arbete med upptill. Vi önskar dig en trivsam stund här i vår skog och vill du så kanske vi snart träffas eller stämmer träff där.

Varmt välkommen till oss! Äventyrshälsningar Johan och Jörgen.

Address: Äventyrspedagogerna Halland Bråten 3, 43277 Varberg
City: Varberg
Zip Code: 43277



related searches: Äventyrsskogen film, Gunnagård, Gunnagrotta, Gunnagård Ubbhult, Bo på lantgård Ullared, Gunnagård stuga, Gunnagård musik, Besöka bondgård Falkenberg
Similar places near
Byasjön (Sibbarps socken, Halland) Byasjön (Sibbarps socken, Halland) 7 km Trevlig jordnära badblats
Varbergs Sportdansklubb Varbergs Sportdansklubb 7 km Trevlig bygdegård med fullutrustat kök.
Warbergs Paintball Park Warbergs Paintball Park 8 km Roligt. Trevlig personal och mysigt läge. Rekommenderas.
Golden Wellness Naturhinderbana Golden Wellness Naturhinderbana 10 km Grymt ställe att vara på med stor uteanläggning av bl.a naturhinderbana. En dröm för ...
Glasscafé Tre Toppar i Träslövsläge Glasscafé Tre Toppar i Träslövsläge 11 km Många glassar att välja på, bra tempo på serveringen, trots många i kö.
Optimized Padel Center  Varberg Optimized Padel Center Varberg 12 km Fint ställe, enda problemet var att det inte fanns någon personal.
Varberg Halvmarathon Varberg Halvmarathon 13 km Välkomna till Varberg Halvmarathon, höstens stora löparfest! Längs banan passerar du ...
Varbergs Scoutkår Varbergs Scoutkår 13 km Bra plats för scouter och en medelstor samlingslokalm.
Gässlösa Gässlösa 14 km Så fina gångstigar i skogen.
Gässlösa naturreservat Gässlösa naturreservat 14 km Fint naturområde, parkering finns längs med väg 153. Brant trappa ner innan man komme...
Hälsocenter i Varberg Hälsocenter i Varberg 14 km Hälsocenter arbetar för en hälsosam aktiv livsstil med hjälp av kunskap, inspiration ...
Påskbergsvallen Påskbergsvallen 14 km Bra planer, bra parkering
Varbergs Go-Kart Varbergs Go-Kart 14 km Trevlig personal, nya fräscha gocarts och en bra och rolig bana.
Hallands Innebandyförbund Hallands Innebandyförbund 14 km Alltid lika när till hands i alla innebandyfrågor
Varbergs Judoklubb Varbergs Judoklubb 14 km Varbergs Judoklubb VÄLKOMNA!
Boulodromen.se Boulodromen.se 14 km Fin hall med 32 banor. Träning måndag, onsdag, tävlingar torsdagar.
Comment on this business

to add Äventyrsskogen map to your website;