facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Villa Nore

Villa Nore

Story

Borgholms Villa Nore är en charmig fastighet från 20-talet på en trädgårdstomt i centrala Borgholm som totalrenoverades under 2010 och har nu lägenheter på 2-4 rum som är mellan 30-70m2, alla med eget kök och egen dusch/toalett.
Vissa lägemheter har havsutsikt och två är luftiga takvåningar med egen altan och utsikt över Borgholms takåsar, Slottet och Kalmarsund.


Köksdelen i kök/vardagsrummet är utrustat med stor kyl med frys, spis, micro, och diskmaskin så det finns alla resurser för matlagning i egna lägenheten men det är inte mer än ett par hundra meter till restaurangerna i Borgholms centrum om ni vill ha lite omväxling.

I trädgården finns möjlighet att både ta med middagen till en av trädgårdsgrupperna och att bara slå sig ner i solen eller under ett av äppelträden en stund.
På Takvåningarnas altaner finns det plats för alla i lägenheten runt bordet.

Det centrala läget i Borgholm gör att det är bara några minuters promenad till baden, affärerna, restaurangerna och hamnen.


Sovrummen har resårsängar och alla lägenheter har en bäddsoffa 160x205 cm. Kök/vardagsrum har en matplats med utrymme för alla i lägenheten. Det finns även TV i alla lägenheter. Alla lägenheter är djur- och rökfria.
I lägenheterna finns tillgång till WiFi.

Address: Köpmangatan 4, 38731 Borgholm
Phone: 0708206541
moc.ailet@eronalliv
City: Borgholm
Zip Code: 38731


Similar places near
tullgatan24.se tullgatan24.se 348 meter Ett jätte trevligt lite boende bra beläget super trevliga värdar som tar i mot ! o...
Kungsgatan Borgholm Kungsgatan Borgholm 511 meter Välkomna att boka om ni ska besöka ön i sommar! #booking
Villaverdi.se  Villa Verdi Borgholm Villaverdi.se Villa Verdi Borgholm 548 meter Det kallar jag bra hotelrum 65 kvm Stor lummig trädgård med grillplatsen. Centralt n...
Villa Sol & Villa Ekebo Villa Sol & Villa Ekebo 645 meter Superb läge, enkel in- och utcheckning. Underbar trädgård. Rekommenderas varmt!
Schwabegger's plejs på Strand Schwabegger's plejs på Strand 755 meter En plats att längta till...
Strand Hotell Borgholm Strand Hotell Borgholm 758 meter Hade förväntat mig mera med tanke på priset. Känns som att standarden på andra hotell...
Strand Hotell Borgholm Strand Hotell Borgholm 761 meter Vi fick stort rum som var rent och trevligt, jättefint badrum. Vi hade våran hund med...
Guntorps Herregård Guntorps Herregård 1 km Härligt ställe! Rent och snyggt. Fattades bara kyl på rummet annars tipptopp!
Solhyddan Solhyddan 3 km Gemenskap och värme på en solig strand i Köpingsvik på Öland. Här bor Solhyddans bost...
Wannborga-Bo på Lantgård Wannborga-Bo på Lantgård 7 km Värdskap i världsklass. En fantastisk helg med mysigt boende, goda viner och intressa...
Drei Jahreszeiten Drei Jahreszeiten 9 km Mycket trevligt ställe. Bra rum, god frukost. Vi åt middag där båda kvällarna som var...
Hyra Stuga Öland Hyra Stuga Öland 10 km Fin stuga...lite nära hyresvärden annars bra
Melösa Rum&Frukost  Kastanjegården Melösa Rum&Frukost Kastanjegården 10 km Underbart mysigt.
Äleklinta Gård Äleklinta Gård 12 km Väldigt trevligt boende, med väldigt fin utsikt. Nära till bad. Rekommenderas!
PPH-Lantbruk Askelunda PPH-Lantbruk Askelunda 15 km Trevlig bonde med gott humör
Östra Greda Gård Östra Greda Gård 20 km Ett familjedrivet välmeriterat stuteri med säte på Öland och i Småland.
Runsten Säng & Frukost Runsten Säng & Frukost 20 km Runsten Säng & Frukost är just vad det heter. I naturskön och lugn miljö på Ölands ös...
Reviews
Trevlig bemötande och lägenheterna är fräscha. Man får mycket för pengarna här. Lätt och tar sig till södra och norra delen av ön.
Fint och modernt boende i hjärtat av Borgholm. Lägenheterna och rummen är relativt nyrenoverade. Lägenheten vi hyrde hade en fantastisk balkong med utsikt över staden. Ägarna är trevliga och gav oss ovärderliga råd för vårt utforskande av ön.
Fantastiska lägenheter, finns allt och lite till. Värdparet Berndt och Tinka helt fantastiska, alltid till hands. Underbar trädgård med sol, barnvänligt
Vi var 3 nätter i Borgholm där vi bodde i Villa Nore. Mycket trevlig atmosfär, bra läge och lyhörda ägare av huset. Rekommenderas starkt att bo här om man ska till Borgholm på semester.
Vi välkomnades varmt och en har allt en behöver. Stort plus för trädgården där frukost kan intas ute i harmoni eller ett glas vin på kvällskvisten. Nära till allt och en väldigt tillmötesgående värd.
Vi har bott på Villa Nore två år i rad och är lika nöjda båda gångerna. Fina och fräscha lägenheter i centrala Borgholm. Ägarna är väldigt trevliga och tillmötesgående. Vi kommer gärna tillbaka fler gånger.
Bra boende till bra pris. Trevliga ägare.
Comment on this business

to add Villa Nore map to your website;