facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Viskan Spa

Viskan Spa

About

Här i Skene, Västergötland, designar och bygger vi våra spabad för svenska förhållanden.

Story

VÄLKOMMEN TILL SVERIGES ENDA TILLVERKARE AV SPABAD!

Här i Skene, Västergötland, designar och bygger vi våra spabad för svenska förhållanden. Viskan Spa grundades 2010, och vi är en av de största leverantörerna av premium- spabad i Europa. Det är mycket glädjande att så många, på så kort tid, har upptäckt fördelarna med oss.

FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN.

I Sverige skiljer det över 50° mellan vinter och sommar. Men det är inte kylan som är värsta utmaningen, utan det är den råa fukten. Med utgångspunkt från detta designar och konstruerar vi därför spabaden med följande fördelar: marknadens tjockaste skal, sittdjup som är djupare än konkurrenternas, renare vatten än dricksvatten, unikt drift- säkert styrsystem, energisnålt med marknadens bästa lock.

DU HAR NÄRA TILL OSS OCH VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE.

Vi är nära dig med allt du kan tänkas behöva till ditt spabad. Eller vad sägs om service, support, reservdelar och tillbehör? Med andra ord får du ett tryggt och enkelt spabadsliv. Våra återförsäljare finner du på viskanspa.se

KOM NÄRMARE DINA NÄRA OCH KÄRA!

Många av våra kunder berättar om att den stora fördelen med våra spabad är att det samlar familjer, par och vänner. Här kopplar de av, i en värld helt fri från läsplattor och smartphones, och kommer varandra närmare.



"Sveriges enda tillverkare av spabad"
Address: Örbyvägen 29, 511 63 Skene, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0320-20 55 90
City: Skene
Zip Code: 511 63



related searches:
Similar places near
Trädgårdsservice i Mark Trädgårdsservice i Mark 680 meter Kompetent och trevligt bemötande.
E & P Hydraulics Sverige AB E & P Hydraulics Sverige AB 1 km Levelsystem (Nivåsystem) husbil Levelsystem (Nivåsystem) husvagn
Visko Visko 1 km Väldigt bra utbud av skor för hela familjen. Här kan man hitta alla typer av skor til...
Vixus MC AB Vixus MC AB 3 km Telefon Magnus +46 702 116913, E-post: [email protected]
Reviews
Vi äger ett Spabad från Viskan Spa. Badet i sig är bra och även kundtjänst skötte sig bra de första åren. Däremot de senaste gångerna vi haft behov av service eller reparationer har det varit otrevliga servicetekniker och priserna har dessutom ett mycket högt påslag. Fick dessutom höra att vårt vad som är 8 år gammalt ansågs som gammalt och kan vara svårt att laga när det gäller reservdelar. Vilket för mig är oacceptabelt för ett bad över 150 000kr.
Det blev ett spa från Viskan !! Tittade på några olika fabrikat mellan 60-90 000 kr men det blev aldrig något köp av olika anledningar. Men den dagen vi åker för att titta på Viskans utbud blev vi sålda direkt, det sa bara klick typ. Det blev ett VISKAN LINDÖ, passar oss perfekt i familjen. Viskan kostar lite mer än vi tänkt oss från början men värt att investera dom pengarna i. Vi är fem st + tre till för vänner totalt 8 st platser i spat. Premiären blev precis så bra som jag hoppats på, bra tryck i grejorna. Rätt storlek för oss inte trångt bra benutrymme perfekt med upphöjningen i golvet när man behöver hålla emot. Och det behöver man verkligen när man använder högsta speed i massagen nacken + ryggen ” fantastiskt nu snackar vi kvalitet ”. Behövs väl inte tilläggas men ifall att, vi är mycket nöjda med hela upplevelsen . En annan viktig sak är att kundtjänsten på Viskan är mycket trevliga och hjälpsamma, det betyder mycket. Vh. Patric m.familj
Efter mycket letande i denna djungel av Spabad så valde vi ett viskan Saltö. Vi är mycket nöjda. Den nya modellen som kom nyligen är mycket tystare. Det hörs knappt något från den. Bra sittdjup, är man kortare kan man sänka vattennivån lite. Vi beställde får spakillarna utanför gtbg. Mycket bra firma.
Vi köpte vårt Viskan Ekerö för fyra år sedan. Servicen, garantier har skötts till 100% Vi hade problem första året men Viskan Spa har skött sina åtaganden långt utöver förväntan. Vi rekommenderar dom starkt!
Översatt av Google BH spa!! Original Bra spa !!
Comment on this business

to add Viskan Spa map to your website;