facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Visko

Visko

About

Visko

Story

EN ANNORLUNDA SKOBUTIK! SVERIGES STÖRSTA SORTIMENT Damskor - Herrskor - Barnskor - Tofflor - Sportskor - Träskor - Gummistövlar
Stort utbud av märkesskor.
Allt du behöver i skoväg, till lägre priser!



"Hos Visko lever vi efter mottot "en bra sko ger en välmående människa". Kanske lite klyschigt, men så är det faktiskt!Det är ett sätt för dig att investera i din egen hälsa. Att gå omkring i skor som inte ger dig det stöd och dämpning som kroppen mår bra av kan resultera i många följdproblem, som ont i ryggen, ont i benen och, inte minst, ont i fötterna. Därför är det viktigt att du får rätt sko för rätt ändamål.Vårt sortiment av skor passar hela familjen då du hittar skortill dam-herr-barn-junior Det är här vi på Visko kan hjälpa dig med vår mångåriga expertis inom skobranschen och hitta din sko. Vi har allt för fritiden, vardagen och festen."
Address: Maskingatan 2, 51162 Skene, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0320-32290
City: Skene
Zip Code: 51162



related searches:
Similar places near
Trädgårdsservice i Mark Trädgårdsservice i Mark 804 meter Kompetent och trevligt bemötande.
Viskan Spa Viskan Spa 1 km Vi äger ett Spabad från Viskan Spa. Badet i sig är bra och även kundtjänst skötte sig...
E & P Hydraulics Sverige AB E & P Hydraulics Sverige AB 2 km Levelsystem (Nivåsystem) husbil Levelsystem (Nivåsystem) husvagn
Vixus MC AB Vixus MC AB 3 km Telefon Magnus +46 702 116913, E-post: [email protected]
Reviews
Väldigt bra utbud av skor för hela familjen. Här kan man hitta alla typer av skor till bra priser dessutom!
Stort sortiment av bra kvalitet och kända varumärken. Tillmötesgående personal.
Bra affär, har det mesta av skor.
Bra biträde som hjälpte oss, då det blev varsitt par icebugkängor nu till vintern.
Helt ok affär, brukar köpa skor där med gott resultat.
Fantastiskt sko butik med bra utbud av från alla åldrar
Många sko sorter, men fattades mycket den vanliga och mest sålda storleken som jag tror är 39 just i vinter säsong sko, men även andra mindre storlekar. Tråkigt när man åker längre sträcka från en annan stad.
Jag gillar utbudet för damer, finns det mesta. För herrar är det mer begränsat, så ett litet minus om man söker herrskor för finare tillfällen!
Snabb leverans. Bra pris. Samt att de hade lagt ett chokladhjärta i kartongen. Så trevligt med det o lilla personliga kortet. Återkommer. Tack.
Upplever att butiken blir sämre och sämre. Upplever affären som rörig och svårt att hitta storlekar vilket oftast aldrig finns känns det som. Hittar man skor finns aldrig storlek blir dessutom alltid rekommenderade andra skor som alltid har dubbla prislappen. Utöver storleksbekymmer så upplever jag inte butiken som billig. En snabb googling så inser man att man kunde stannat hemma. Ska man ha hjälp får man åka en vardag. Alltid åkt hit pga bra hjälp och bra skor till bra priser. Men sker numer väldigt sällan.
Comment on this business

to add Visko map to your website;