facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Yoga Karlskrona

About

Vi specialiserar oss på yoga för gravida och mammor. Utöver detta erbjuder vi barnyoga, traditionell Ashtanga och Yinyoga. Varmt välkomna till oss!

Story

Yin yoga
Yin yoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yindelar som bindvävnad, leder och ligament. Det är framförallt områdena kring höften, låren, och nedre delen av ryggraden som vi jobbar med. Det är en motvikt till yangbaserade, mer fysiskt krävande yogaformer. Varje position varar mellan tre till fem minuter, med musklerna avslappnade och med medveten andning för att fokusera kropp och sinne på vad som händer. I yin yogan kan samma position se olika ut hos olika personer beroende på hur rörliga leder och muskler vi har samt hur vårt skelett ser ut. Med hjälp av kuddar, filtar och bolster, kan du anpassa positionerna efter dina egna förutsättningar. Yin yoga är ett utmärkt komplement till andra tränings- och yogaformer.

Ashtanga yoga – nybörjarvänlig
Ashtanga yoga är en dynamisk yogaform där huvudfokus ligger på andning, koncentration och medveten närvaro. Vi går igenom förberedande övningar (jatthis) och positioner (asanas) för att utveckla god kroppskontroll och en medvetenhet om sitt inre. Klassen anpassas efter behov, grupp och nivå vilket gör att inga förkunskaper krävs.

Gravidyoga
Kursen består av tre delar, där den första delen handlar om att bygga upp styrka och att få igång cirkulation i kroppen. Den andra delen handlar om att lindra och lära sig hantera de besvär som kan uppstå vid graviditet, exempelvis illamående och ryggsmärta. Den tredje delen är en verktygslåda inför själva förlossningen där vi jobbar med andningsteknik och asanas som är bra under förlossningsarbetet. Rekommenderas från graviditetsvecka 14.

Yoga för mammor
Kursen riktar sig till dig som fött barn, rekommenderad från tidigast 6 månader efter förlossning. Tillsammans skapar vi en frizon och ett tillfälle att landa i den egna kroppen. Fokus är att på ett säkert sätt stärka bäckenbotten och inre magmuskulatur samt avlasta trötta axlar och rygg.

Address: Bredgatan 14, 37132 Karlskrona
Phone: 0702541660
City: Karlskrona
Zip Code: 37132



related searches: Medicinsk yoga Karlskrona, Hot Yoga Karlskrona, Natha Yoga Karlskrona, Yin yoga Karlskrona, Ashtanga yoga Karlskrona, Blekinge Yogastudio, Kundaliniyoga Karlskrona, Yoga Sangam Karlskrona
Similar places near
Hot Yoga Karlskrona Hot Yoga Karlskrona 183 meter Underbar studio härliga klasser! Ett måste i den hektiska vardagen.
Yoga Sangam Yoga Sangam 379 meter Toppenbra yogaställe. Kan komma dit med hög stressnivå men går alltid därifrån totalt...
Yin Yoga Karlskrona Yin Yoga Karlskrona 705 meter Fantastiska lärare! Ashtanga och Yin Yoga <3
Natha Yoga Karlskrona Natha Yoga Karlskrona 837 meter Öppen och familjär yoga, om du önskar. Det är upp till dig
Bryggaregårdens Hälsoteam Bryggaregårdens Hälsoteam 1 km Oerhört vacker byggnad.. helt fantastiskt fin. Lite sliten men vacker..
Hästö yoga Hästö yoga 2 km Jag kör mjuk, inkännande yoga som passar de flesta. På sommaren håller vi till på Col...
Blekinge Yogastudio Blekinge Yogastudio 2 km Vi erbjuder dig många olika alternativ för att få in yogan i ditt liv. Förutom våra y...
Reviews
Fantastiska lärare! Ashtanga och Yin Yoga <3
Comment on this business

to add Yoga Karlskrona map to your website;