facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for A. C Perch's Thehandel

A. C Perch's Thehandel
Adresse: Nedre Slottsgate 8 , Oslo 0157, NO
Telefonnummer: 947 94 738
By: Oslo
Rute: Nedre Slottsgate 8
Postnummer: 0157



relaterte søk: perchs tea room oslo, a.c. perchs thehandel, ac perch oslo, perch's te, ac perch tea room oslo, perch's tea room, perchs tearoom oslo, perch tearoom oslo
Anmeldelser
Er koselig lokale, men vi satt veldig nærme døra hvor det var satt enormt med pappesker. Hele forretning virket uryddig/ kaos bortsett fra serveringsdel men vi satt jo nesten oppi kaos. Rart så nærme Jul. Hun som serverte viste lite om de ulike teene så lite hjelp når man spurte. Jeg hadde med meg min unge niese som ble forklart at man kunne få chailatte. Hun tok det men ingen kom å spurte om hun ville ha mer litt lite til et stort Afternoonteafat. Hun turte ikke spørre jeg så det etterhvert og spurte. Hadde fått fint om hun bare ble informert at hun kunne få flere. Men maten er god! Og tesalong / butikk normalt ryddig og fin. Så alt i alt så koste vi oss veldig.
Utrolig god afternoon tea verdens beste scones!, nydelig interiør, hyggelige og kunnskapsrike ansatte, intim og koselig atmosfære... Helt perfekt! Vært her mange ganger, kommer definitivt tilbake.
Fantastisk tebutikk og kafe med afternoon tea, med herlig utvalg te og noen av de beste scones jeg har smakt. De hadde dessverre ikke clotted cream som jeg hadde lyst til å prøve som tilbehør til scones, men resten var smaksrikt og delikat. Hyggelig å tilbringe ettermiddagen her, og teen var perfekt brygget!
Hadde reservert bord til kl. 16:00 i dag. Da jeg kom med datteren min ti minutter for sent, var det ingen bord ledig. Fikk en unnskyldning og beskjed om at det må ha skjedd en feil i systemet først. Så fikk vi beskjed om at det var vår feil. Siden vi kom så sent, var bordet gitt til noen andre. Ti minutter sent i snøkaos?! Dårlig å legge skylden på kunden. Dere kunne ringt meg eller sendt beskjed! Vi hadde gledet oss til afternoon tea.
Stikk innom! Butikken har 150 tésorter å by på; og her kan man også få servert litt mat og drikke. Anbefales både til lunsj og ettermiddagskosMat: 4/5
Kunne vært litt bedre for service at noen av gjestene føler faktiskt å bli sett...Mat: 4/5
A. C. Perchs er et ypperlig sted i Oslo for afternoon tea eller om alt du trenger er en kopp te. De har et fantastisk utvalg med te som seg hør og bør og gir deg en veldig bra opplevelse. De har også en veldig bra afternoon tea, både med og uten sprudle, selv om sconesene føles mer frityrstekte enn bakt i ovnen.
Afternoon tea i i rolig og varm atmosfære. Scones, te og frisk rørt jordbærsyltetøy på lemon curd! Nam!
Meget god te. Litt varierende service, fra glimrende til passe avmålt. De danske som har jobbet der har alltid vært fantastiske. Ikke benyttet serveringstilbudet, kun kjøpt te i løs vekt.
Kjempegod afternoontea meny med sprudlende ved siden av, veldig gode scones og lemoncurd, men alt smakte bra.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon A. C Perch's Thehandel.

Oslo kaffe og te

åpningstider, plassering. Nedre Slottsgate 8 kart bykart, satellitt visning. A. C Perch's Thehandel adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på A. C Perch's Thehandel. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om A. C Perch's Thehandel med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Espresso House Espresso House 69 meter
Steam Steam 120 meter
Nespresso Boutique Nespresso Boutique 122 meter
Kaffebrenneriet Kaffebrenneriet 141 meter
Mingles Mingles 158 meter
Kaffebrenneriet Kaffebrenneriet 205 meter
Wraps & Coffee Wraps & Coffee 231 meter
Kafé Elling Kafé Elling 253 meter
Kafé Celsius Kafé Celsius 262 meter
People and Coffee People and Coffee 290 meter
Stopp Pressen Stopp Pressen 301 meter
Ett Glass Ett Glass 308 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler