facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for W.B. Samson - Egertorget

W.B. Samson - Egertorget
Adresse: Karl Johans Gate 20 , Oslo 0159, NO
Telefonnummer: 22 42 52 55
By: Oslo
Rute: Karl Johans Gate 20
Postnummer: 0159


åpningstider

Mandag: 07:00-19:00
Tirsdag: 07:00-19:00
Onsdag: 07:00-19:00
Torsdag: 07:00-19:00
Fredag: 07:00-19:00
Lørdag: 09:00-18:00
Søndag: 11:00-17:00


relaterte søk: wb samson gardermoen, wb samson strømmen, wb samson oslo, wb samson folketeaterpassasjen, samson meny, w.b. samson pepperkakedeig, wb samson gimle, wb samson bekkestua
Anmeldelser
Hei Her er det mye variasjon på kvalitet. Stort sett leverer de veldig gode kanelboller og noen ganger serverer de mye oljete.
Koselig kafe midt i sentrum. Smilende og kjekke servitører. God mat og god kaffe.
Jeg skal prøve å skrive min anmeldelse på norsk. Som en nederlandsk person som lærer norsk språk, er dette en god øvelse :- Jeg ble positivt overrasket over variasjonen i dette bakeriet, og den utmerkede kaffen! Det kanelbolle var det absolutte høydepunktet av frokostener mine i Oslo En gang min kanelbolle ble stjålet av en due, det var også litt synd, men WB samson kan selvfølgelig ikke hjelpe hæhæhæ... Det eneste jeg ikke synes er helt rettferdig er at du blir bedt om 3 kr i provisjon hvis du velger 'spis her' og så ser du at det ikke er noe sted å spise det der. Da får du ikke tilbake de 3 kr.
Jeg liker denne kafeteriaen fordi den er meget sentral, tilgjengelig og har veldig smakfulle kaker, for enhver smak. Men, jeg tror den trenger en "hastende renovering": Interiøret er allerede veldig gammelt, det er veldig få sitteplaser, det er veldig kaldt om vinteren, det er et klimaanlegg som trenger oppussing. Inngangsdøren er for tung, tatt i betraktning at eldre ikke har samme styrke som unge.Toaletter for både ansatte og besøkende trenger en fullstendig oppussing. Mygg har ikke vært vært hyggelig heller. Hva trenger denne kafeteriaen? en veldig flink designer, som designer hele interiøret og utnytter plassen veldig godt, ned til den minste centimeteren. Og selvfølgelig... er det også viktig at den holder samme stil, koselig å sitte der og kanskje like imøtekommende som W.B i Vinslottet på Løren? Mvh, Veronica
Fortjener ikke 1 stjerne. Nekter å la meg betale kontant, noe som er et lovbrudd, kontanter er et helt lovlig og legitimt betalingsmiddel over alt hvor varer selges. Samson selger et produkt de har laget, ikke en tjeneste. Et kvinnfolk i kassa stod og skreik ene setningen etter den andre for å belære meg, bl.annet at jeg stod helt fritt til å kjøpe andre steder, siden de ikke ville ta imot pengene mine. Samson AS praktiserer lovbrudd, og skriker og skjeller ut kunder i påhør av andre i butikken. Om de ikke vil ta imot lovlig betaling bør de se til å stenge. Men de bryter heller loven og behandler betalende kunder som søppel enn å ta kostnaden med kontant betaling.
Veldig klassisk sted som drar nabolaget opp, det er bra med sitteplasser innenfor, men få utenfor. Døren er litt tung og det er bare een inngang/utgang i bruk. Deres kanelboller er normalt veldig bra, og Sandwich ok men tror det er best å be de om å varme den. Kål i en sandwich er ikke min favoritt og ikke for mye margarin heller. Innenfor er det alt for mye gjenklang og akustikken er ubehagelig.
Tradisjonelt bakeri med bakverk og påsmurte brødvarianter. Mulig å sitte ned, men mye folk og litt trangt. Lokalene er ikke blitt ødelagt av oppussing de siste tiårene.
Verdens beste Nr.1 kanelbolle og sørlandsbolle. Veldig digg og deilig. Hver eneste gang jeg er i Oslo må jeg innom for å sikre meg den berømte kanelbollen. Kanelbollen har jo vunnet best i test. Må prøves!
Glimrende scones og herlig regular kaffe. Trivelig betjening. Litt noisy fasilitet, men absolutt top notch totalt sett
Rask servering, hyggelig persinale! Godt med sitteplasser. Nesten 100kr for en surdeigs brødskive med pålegg. Ble heller en kopp kaffe + Skolebolle. Kommer gjerne hit igjen.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til W.B. Samson - Egertorget med offentlig transport


Stortinget 110 meter
1
1E
2
3
4
5
Stortinget 110 meter
1
1E
2
3
4
5
Øvre Slottsgate 120 meter
11
12
13
Wessels plass 160 meter
12N
30
30N
31
32
32N
42N
54
70
81
81N
83N
Stortorvet 210 meter
17
18
19

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon W.B. Samson - Egertorget.

Oslo bakerier

åpningstider, plassering. Karl Johans Gate 20 oslo kaféer & kaffebarer kart bykart, satellitt visning. W.B. Samson - Egertorget adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på W.B. Samson - Egertorget. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om W.B. Samson - Egertorget med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Steam Steam 61 meter
Joe & The Juice Joe & The Juice 89 meter
Baker Hansen Baker Hansen 108 meter
Kaffebrenneriet Kaffebrenneriet 128 meter
Kaffebrenneriet Kaffebrenneriet 130 meter
Espresso House Espresso House 166 meter
=Kaffe =Kaffe 171 meter
Wraps & Coffee Wraps & Coffee 171 meter
Wayne's Coffee Wayne's Coffee 184 meter
Kafé Elling Kafé Elling 189 meter
BIT Union BIT Union 202 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler