facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for A-K maskiner Hønefoss

A-K maskiner Hønefoss

Info

A-K maskiner er importør og landsdekkende kjede som driver salg og service av anleggsmaskiner og traktorer og redskaper til landbruket.

Historie

A-K maskiner er største private og norskeide leverandører av maskiner og redskaper til landbruks- og anleggsbransjen. A-K maskiner er en del av Bertel O Steen Invest og representerer kjente merkevarer som New Holland, Case IH, Case CE, Amazone, Pöttinger, Multione, Duun med flere.



"Forhandler av New Holland, Case IH, Amazone, Igland, Reime, Pronar, Palax, Tanco, Sovema, MultiOne, Foss-Eik, Kärcher, Husqvarna, Mobil, Helly Hansen, Ifor Williams, Hisun og Aspen."
Adresse: Soknedalsveien 23, 3517 Hønefoss, Norway
Telefonnummer: 32 14 01 90
By: Hønefoss
Rute: Soknedalsveien 23
Postnummer: 3517


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: ak maskiner avdelinger, ak maskiner gjøvik, ak maskiner stjørdal, ak maskiner stokke, ak maskiner atv, ak maskiner bruktmarked, ak maskiner sarpsborg, snøfreser hønefoss
Nærliggende lignende selskaper
Norgesfor Ringerikes Kornsilo SA Norgesfor Ringerikes Kornsilo SA 2 km Flott plass og laste Bygg på, rask hjelp når problemer oppstår . Heilt greit.
Teserud Gård Teserud Gård 6 km Superfin plass , med ei veldig hyggelig "gardsfrue"
Lena Maskin avd Hønefoss Lena Maskin avd Hønefoss 6 km Bare og handle ...Bra service ..
Sørenga Maskinstasjon Sørenga Maskinstasjon 10 km Vedproduksjon, sandblåsing, mindre sveise jobber/reprasjoner, OSV.
Anmeldelser
Her har vi alltid fått suveren service, både ved kjøp og ved behov for vedlikehold. Det er kanskje ikke det rimeligste stedet, men når man ønsker trygghet i etterkant er det utvilsomt et trygt valg. Anbefales varmt.
Fikk hjelp til en ATV de ikke forhandler mer. Flink verksmester
Elendig service og fryktelig dyrt iforhold til Økonomideler, så stor forskjell at det er verdt å vente et par dager på posten!!
Topp betjening. Løser de flest spørsmål ang. produkter. Anbefalt leverandør.
Bra service. Hyggelig ekspeditør.
Meget bra service.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler