facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norgesfor Ringerikes Kornsilo SA

Info

Norgesfôr Ringerikes Kornsilo SA er et andelslag eid av bønderi området. I tillegg til kornmottak har vi driftsmiddelutsalg og et lite lagerutsalg.

Historie

Norgesfor Ringerikes Kornsilo SA ble etablert i 1951 av bønder i området. På den tiden lå siloen i utkanten av byen, og sentralt i forhold til jernbanen. Hovedgesjeften er kornmottak, men vi har i tillegg driftsmiddelutsalg og et lite lagerutsalg. Vi ønsker å være en naturlig og trygg samarbeidspartner for gardbrukeren. Vi fokuserer på god service, god kvalitet, fornøyde kunder, fleksible løsninger ogå være konkurransedyktige.

Adresse: Asbjørnsens gate 10, 3513 Hønefoss, Norway
Telefonnummer: 32181000
By: Hønefoss
Rute: Asbjørnsens gate 10
Postnummer: 3513


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 15:30
Onsdag: 08:00 - 15:30
Torsdag: 08:00 - 15:30
Fredag: 08:00 - 15:30


relaterte søk: Norgesfôr butikk, Norgesfôr Vestfold, Strand Norgesfôr, Norgesfôr Orkla, Korn no, Strand Unikorn Hamar, Strand Unikorn kraftfôr, Strand Unikorn priser
Anmeldelser
Flott plass og laste Bygg på, rask hjelp når problemer oppstår . Heilt greit.
Helt super levering
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Norgesfor Ringerikes Kornsilo SA.

Hønefoss landbrukstjeneste

åpningstider, plassering. Asbjørnsens gate 10 kart bykart, satellitt visning. Norgesfor Ringerikes Kornsilo SA adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Norgesfor Ringerikes Kornsilo SA. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Norgesfor Ringerikes Kornsilo SA med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler