facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Active Impuls

Active Impuls

Info

Vi kan tilby personlig trening, helsecoaching, trening ute, gruppetrening og bedriftstrening. I tillegg kan vi tilby kajakk kurs, events og foredrag. Ta kontakt for mere info og pristilbud.

Historie


Impuls er et helse og livsstilsenter med fokus på total helse, et fantastisk miljø og en mengde tilbud. En lun og koselig atmosfære - alt i vakre og rolige omgivelser. Ta deg en rask egentreningsøkt alene eller nyt treningen sammen med andre i små grupper. Delta på hyggelige clubkvelder med foredrag og workshops for ny inspirasjon og motivasjon. Eller kanskje du ønsker å nå dine mål gjennom å delta på et helsecoachprogram – vi har gode resultater både på trening og livsstilsendring. Dette er perfekt for deg som ikke ønsker å trene på utstilling i fullsatte lokaler - men ønsker ro, resultat og kvalitet på treningen.
Impuls kan tilby deg et nytenkende trenings og helsetilbud med fokus på god helse, overskudd og glede.
Funksjonell styrke med TRX slynger eller effektiv styrke med manualer, stenger og apparater - du velger og vi hjelper deg i gang med treningsprogram. Eller kanskje du ønsker å teste ut vår fantastiske Sprinter - effektiv trening for hele kroppen, også hjerte og lunger. Vi har egen mage/rygg avdeling!
Ønsker du å trene på egen hånd når det passer deg med eget nøkkelkort eller ønsker du å delta på grupper med instruktør - eller kanskje du velger begge deler. Vi kan tilby mange type grupper med Yoga, Pilates, Move, TRX slynger og funksjonell Styrke.
Vi ønsker å gjøre det enklere for deg å komme i bedre form og få en sunnere livsstil og finne en balanse du kan leve med resten av livet.
Vi kan hjelpe deg til god helse, energi og overskudd med sunn og god mat, effektiv trening og med riktige tanker. Et balansert kosthold og aktivitetsnivå som er mulig å leve med resten av livet. Vi følger og hjelper deg over lang tid - dersom du ønsker - slik at de nye vanene blir varige.
Impuls - den beste veien for bedre helse og sunnere livsstil!
Ønsker du å vite mer besøk vår hjemmeside www.activeimpuls.no eller kontakt oss via en sms 46 96 06 71 eller mail til [email protected] for å bestille en gratis omvisning og informasjons time.

Adresse: Kongensgate 20, 8515 Narvik
Telefonnummer: 4746960671
on.slupmievitca@tsop
By: Narvik
Rute: Kongensgate 20
Postnummer: 8515


Nærliggende lignende selskaper
Pusterom Narvik Pusterom Narvik 510 meter
Nina Hansen - Coach og yogalærer Nina Hansen - Coach og yogalærer 510 meter Jeg er sertifisert Leadership by Heart-coach og internasjonalt sertifisert Kundaliniy...
PT Astrid Eilertsen Sørensen PT Astrid Eilertsen Sørensen 543 meter Sertifisert Personlig Trener via Akademiet for Personlig trening (AFPT). Senterleder ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler