facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for PT Astrid Eilertsen Sørensen

PT Astrid Eilertsen Sørensen

Info

Sertifisert Personlig Trener via Akademiet for Personlig trening (AFPT). Senterleder og PT på Feel24 Narvik

Etikett

Jeg er utdannet økonom og personlig trener. Jeg er lidenskapelig opptatt av trening og helse, og har drevet aktivt med styrketrening i mange år. Baseøvelser og styrketrening med frivekter er noe jeg brenner veldig for og jeg hjelper deg gjerne med veiledning og teknikktrening på dette feltet!

Jeg ønsker å hjelpe deg med treningen, enten det er å komme i gang eller å ta treningen til et nytt nivå. Ønsker du å bli sterkere? Forbedre din kondisjon? Gå ned i vekt? Eller kanskje bare lære hvordan å gjøre markløft? Jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål! Sammen finner vi den treningsformen som passer for deg!

Jeg kan også være behjelpelig med kostholdsveiledning og kostholdsplan.

Ikke nøl med å ta kontakt på e-post: [email protected]



"Mitt navn er Astrid og jeg jobber som Personlig trener på Feel24 Narvik!Ønsker du hjelp med å komme i gang med treningen, eller ønsker du å ta treningen til et nytt nivå? Ikke nøl med å ta kontakt!-Sertifisert Personlig Trener, AFPT-Kostholdsveileder, AFPT-Kurs i Functional Fitness, AFPT-Coaching, AFPT"

"Mitt navn er Astrid og er Personlig trener og digital helseveileder.Min tilnærming skiller seg fra tradisjonelle trenings- og kostholdsplaner. Hos meg får du ikke bare en standardisert plan – du får en dedikert fagperson som jobber tett med deg for å integrere aktivitet og kosthold på en skreddersydd måte i ditt liv. Min filosofi handler om å være en motivator og ansvarliggjører gjennom jevnlig oppfølging. Jeg er med deg i hele prosessen, tilpasser programmet etter livets utfordringer og endringer, og veileder deg med målrettet støtte. Sammen, som et team, arbeider vi mot dine helsemål for en bedre og mer helhetlig livskvalitet!"
Adresse: Kongens gate 52/54, 8514 Narvik
Telefonnummer: 97149155
on.42leef@dirtsa
By: Narvik
Rute: Kongens gate 52/54
Postnummer: 8514


Nærliggende lignende selskaper
Active Impuls Active Impuls 543 meter Vi kan tilby personlig trening, helsecoaching, trening ute, gruppetrening og bedrifts...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler