facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Adea

Adea

Info

Adea ønsker å gi alle, ung som gammel et tilbud om hjemmehjelp og hjemrenhold. Vår kompetanse og erfaring gir våre kunder kvalitet og omsorg. Du som kunde får en fast person, faste dager og avtalt tid for oppmøte.


Historie

Adea ønsker å være et supplement, eller et godt alternativ til tjeneste tilbudet fra det offentlige, slekt og venner. Vi har avtale med Ålesund og Eide Kommune om levering av hjemmehjelp og praktisk bistand. Vi gir trygghet i hverdagen.

Når kravene på arbeid blir stadig større, er det ikke alltid like mye energi igjen når man kommer hjem og skal begynne å vaske boligen. Med hjemrenhold fra Adea vil du komme hjem til et rent og pent hjem, slik at du kan slappe av på din fritid

Adresse: Breivika Industrivei 57, 6018 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 004740001845
By: Ålesund
Rute: Breivika Industrivei 57
Postnummer: 6018


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Adea.

ålesund sosiale tjenester

åpningstider, plassering. Breivika Industrivei 57 kart bykart, satellitt visning. Adea adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Adea. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Adea med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Broen Ålesund Broen Ålesund 4 km Tapasaften som var ok, men det finnes bedre tapas.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler