facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Adventsfestivalen

Info

Hvert år i adventstiden arrangeres Adventsfestivalen i Bragernes kirke og flere andre kirker i Drammen. Programmet er variert og inneholder blant annet en rekke konserter og gudstjenester.



"Bragernes kirke tilhører Den norske kirke. Den er soknekirke for Bragernes menighet og hovedkirke i Drammen. Hver søndag og helligdag feirer vi høymesse eller familiemesse kl. 11.00. Tirsdager kl. 12.00 er det hverdagsmesse. Onsdager kl. 08.15 er det morgenbønn. Torsdager kl. 12.00 er det middagsbønn. Kirken er åpen tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag kl. 12.00-18.00, fredag kl. 12.00-13.00 og søndag kl. 10.00-18.00.Vi tilbyr også dåp, konfirmasjon, bryllup og gravferd. Prester og diakon er også tilgjengelig for samtale, skriftemål, salving, soknebud nattverd for syke og andre som ikke kommer seg til kirken og hjemmebesøk. I Bragernes kirke er det også mange konserter. Se hjemmesiden vår for mer informasjon."
Adresse: Cappelens gate 9, 3016 Drammen, Norway
Telefonnummer: 32 98 91 80
By: Drammen
Rute: Cappelens gate 9
Postnummer: 3016



relaterte søk: Bragernes kirke no, Kirken Drammen, Kirkeposten Bragernes, Bragernes menighetshus, Kirkekonsert Drammen, Orgelhalvtimen Bragernes kirke, Bragernes kirke dåp
Anmeldelser
stedet ligner litt på en moske, men det går fint fordi at vi dømmer ikke. peak sted da. orgelet høres bra ut og de kjeksene de deler ut smaker greit selv om at de er litt tørre, men det går også fint fordi at de har vann der.
Veldig fin musikk av de søte, vakre og nydelige kor-barna som sang. Jeg følte jeg var i himmelen med barne-engler. Presten tror på Jesus så det er bra. Kul kirke med kule prester og søte barn.
Veldig flott kirke! Ligger bra til og har vært en stor del av bybildet i mange år. Kirken har også et fint klokkespil som spiller av til tide og utide. Vel verdt et besøk!
Flott bygning, men kaldt inne. Det holdes konserter I bygget, men det er svært utfordrende lydforhold fordi kirken er bygget i tegl.
Da jeg var innom her, så var det ingen arrangementer. Her er det bare å sitte seg ned på en av benkene og nyte den innvendige arkitekturen. En vakker og arkitektonisk spesiell kirke.
Var i dåp. Meget flott kirke. Og en fantastisk prest og medhjelpere var meget fantastiske også.
Kjempe fin kirke der min yngste datter ble gift der den 27 juli 2019
Vakker kirke med mye rikt musikkliv!
Flott og en nydelig kirke
Fantastisk flott kirke.Flott konsert .Dyktige orgel musikere. Flink kirkeguide som fortalte en interresant historie om kirken.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Adventsfestivalen.

Drammen festival

åpningstider, plassering. Cappelens gate 9 drammen konsertsted kart bykart, satellitt visning. Adventsfestivalen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Adventsfestivalen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Adventsfestivalen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler