facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Drammens Teater

Drammens Teater

Info

Se hele programmet til Drammens Teater på: http://drammenscener.no/teatret

Historie

DRAMMENS TEATER ER ET AV LANDETS ELDSTE OG MEST AKTIVE UNDERHOLDNINGSARENAER!

Drammen har rike teatertradisjoner som strekker seg tilbake til 1770-årene. Drammens Teater, med sitt nåværende utseende, sto ferdig 8. februar 1870 og er tegnet av arkitekt Emil Victor Langlet som også tegnet Stortingsbygningen. Teatret ble modellert over pariserteatrene Porte St. Martin og Châtelet og ble det første «moderne» teaterhus i landet. Teatret ble regnet som et av de vakreste i Norden.

Drammens Teater ble totalt ødelagt av en påsatt brann i 1993. Allerede dagen etter brannen bestemte styret i Foreningen Drammens Teater at teaterbygningen skulle gjenoppbygges i samme stil, basert på ytterveggene som sto igjen. Den 8. februar 1997 ble et helt nytt teater, fullt av tradisjoner fra det gamle, åpnet av Kongen og innviet av en stolt drammensbefolkning. Det klassiske uttrykket er kombinert med god og ny teknikk.



"Drammens Teater har siden 8. februar 1870 vært et kulturelt viktig teater for Drammen. I 1993 ble Teatret påtent og totalt ødelagt i brann. Bygget ble riktignok bygget opp på samme måte og stod ferdig i 1997, med tilhørende glassfoajé og en ekstra scene. Teatret huser nå klassisk teater, konserter, foredrag, stand-up og andre arrangementer i løpet av året."
Adresse: Øvre Storgt. 17, 3018 Drammen, Norway
Telefonnummer: +47 32 21 31 00
on.renecsnemmard@tsop
By: Drammen
Rute: Øvre Storgt. 17
Postnummer: 3018



relaterte søk: drammens teater program 2018, drammen teater sitteplasser, drammens teater åpningstider, drammen teater 2018, drammen teater gavekort, drammen teater brann, drammen teater salkart, drammen teater parkering
Anmeldelser
Min første gang her. Nydelige lokaler
Fineste konserten jeg noensinne har sett Hun er så flink
Veldig hyggelig sted å se på teater osv, var her for å se kongen befaler. Gode proffe folk i døren og fine lokaler. Så et fint sted å gå ut en kveld om du er sulten på underholdning.
Intimt og med gode sitteplasser , god lydkvalitet .Teatret setter opp mange fine forestillinger , er godt besøkt .
Flott bygg, trangt og godt teater - litt dårlig luft ved lengre opphold, men totalopplevelse er intim og god - slik teatre skal være!
Flott teater. Artig show med Kevin Vågenes . Litt trangt mellom seteradene, men det tåler man.
Fantastisk forestilling med Jonas Fjell.
Noe helt spesielt å være i Teateret.
Veldig braintimt og hyggelig i kjempefine omgivelser
Trangt men koselig. Fint bar område. Begrensede toalettmuligheter. Parkering i p hus
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Drammens Teater med offentlig transport


Bragernes torg 100 meter
51
55
56
72
79
Torget Vest 120 meter
VY1
Bragernes torg 130 meter
139
14
37
51
51N
55
56
Drammen park 150 meter
1
Bragernes torg 190 meter
100
101
251
261

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Drammens Teater.

Drammen teater for performancekunst

åpningstider, plassering. Øvre Storgt. 17 drammen konsertsted kart bykart, satellitt visning. Drammens Teater adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Drammens Teater. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Drammens Teater med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler