facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Advokatfirma Lunde Robertsen AS

Advokatfirma Lunde Robertsen AS

Info

Vi bistår virksomheter i ulike bransjer over hele landet. Selv om firmaet i stor grad retter seg mot næringslivet bistår vi også privatpersoner.

Historie

Advokatfirma Lunde Robertsen er et spesialisert advokatfirma som jobber innen de fleste forretningsjuridiske rettsområder. Vi bistår næringsdrivende og offentlige virksomheter over hele landet. Selv om firmaet i stor grad retter seg mot næringslivet, bistår vi også privatpersoner.

Vi tilbyr skreddersydd rådgivning som passer til den enkelte kundes behov. Som kunde hos oss vil du også motta faglige oppdateringer og tilbud om kurs.

Vi vil at vår faglige kompetanse skal bidra til at sakene løses på en god og trygg måte. Vi vet at konflikter er belastende, og en avsporing fra dagligliv og kjernevirksomhet. Vi ønsker derfor å bidra til å forebygge konflikter. I situasjoner hvor konflikter og tvister likevel oppstår, bidrar vi etter beste evne til effektiv konfliktløsning og målrettet tvistebehandling.

Vår erfaring og bredden i våre fagområder gir oss god forståelse av helheten i oppdragene. Vi opplever stadig at dette er nyttig i arbeidet med å oppnå gode løsninger for våre klienter. Vi er opptatt av å forstå våre klienters behov, og er bevisste på at jussen ofte bare er ett av flere virkemidler for å nå målet. Vi ønsker å bli oppfattet som tillitsskapende, løsningsorientert og faglig solid. I tilfeller hvor oppdragene reiser enkeltspørsmål og problemstillinger som nødvendiggjør mer spisskompetanse enn vi besitter, har vi solide samarbeidspartnere som kan bistå.

Våre advokater arbeider i henhold til ”Regler for god advokatskikk”, utarbeidet av Den Norske Advokatforening. Dette skal sikre at advokatvirksomheten utføres etter høye etiske krav og prinsipper. Det er en overordnet målsetning at våre advokater og øvrige medarbeidere holder en høy etisk standard både under utøvelsen av sitt yrke og under sin opptreden for øvrig.

For mer utfyllende informasjon, se vår nettside
http://www.lunderobertsen.no/


Adresse: Henrik Gerners gt 14, 1530 Moss, Norway
Telefonnummer: 69 20 26 20
By: Moss
Rute: Henrik Gerners gt 14
Postnummer: 1530


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Advokatfirmaet Hulaas AS Advokatfirmaet Hulaas AS 353 meter Vi hadde en meget dårlig opplevelse med Hulaas AS. Fra første møte tar det lang tid t...
Advokatfirmaet Brinkmann Advokatfirmaet Brinkmann 847 meter Advokatfirmaet Brinkmann tilbyr juridisk bistand innen flere rettsområder. Vi har høy...
Advokatfirmaet Thrana & Co AS Advokatfirmaet Thrana & Co AS 3 km Vi bistår både privatpersoner og bedrifter med juridisk veiledning.
Advokat Eileen Buer Advokat Eileen Buer 12 km Les mer om oss! http://on.fb.me/1aH7eMn
Anmeldelser
Kjenner ikke til firmaet
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler