facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Advokatfirmaet Hulaas AS

Advokatfirmaet Hulaas AS

Info

Advokatfirmaet Hulaas AS leverer tjenester både til næringsdrivende, privatpersoner og det offentlige.

Historie

Vi har lang erfaring i å bistå våre klienter, både i og utenfor rettssalen.
Vi bestreber oss på å levere juridiske tjenester av høy faglig kvalitet med fokus på å oppnå det beste resultatet for klienten. Vårt mål er at vi gjennom faglig styrke og godt håndverk skal finne den beste løsningen for klienten på lang sikt.
Vi har kontorer i Oslo og Moss, og våre kunder er både bedrifter og privatpersoner i hele Norge.Fra 2013 har Advokatfirmaet Hulaas vært medlem av det internasjonale advokatnettverket Cicero. Gjennom Cicero har vi opparbeidet oss det kontaktnettverket og samarbeidet som trengs for å kunne gi våre klienter den beste advokatbistanden også internasjonalt.

Adresse:
Telefonnummer: 69243850
By: Moss


Nærliggende lignende selskaper
Advokatfirma Lunde Robertsen AS Advokatfirma Lunde Robertsen AS 353 meter Kjenner ikke til firmaet
Advokatfirmaet Brinkmann Advokatfirmaet Brinkmann 1 km Advokatfirmaet Brinkmann tilbyr juridisk bistand innen flere rettsområder. Vi har høy...
Advokatfirmaet Thrana & Co AS Advokatfirmaet Thrana & Co AS 3 km Vi bistår både privatpersoner og bedrifter med juridisk veiledning.
Advokat Eileen Buer Advokat Eileen Buer 12 km Les mer om oss! http://on.fb.me/1aH7eMn
Anmeldelser
Vi hadde en meget dårlig opplevelse med Hulaas AS. Fra første møte tar det lang tid tross purring på at vår sak haster, de ignorerer også reklamasjoner. Anbefales ikke.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler