facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Aladdin Kebab Ali Bamdadsoofi

Adresse: Kirkegårdsveien 27 , Kongsberg 3616, NO
Telefonnummer: 32 73 22 01
By: Kongsberg
Rute: Kirkegårdsveien 27
Postnummer: 3616


Anmeldelser
Veldig fornøyd med servicen og størrelsen på kebabrullen. Det som trekker ned var at det inneholdt litt for mye salat sammenlignet med kjøtt, og kjøttet som var helt middels.
Flotters. Jeg bestilte meg en sterk kebab klokka to på natta og fikk ufc kamp og en boksekamp. Maten var grei og underholdningen var toppers.
Verst kebab jeg har spist på lenge, den var ikke verdt 220 kr
Veldig mye mat for pengene, men kvaliteten var ikke der. Bunnen av pitabrødet og boksen var full av olje. Pitabrødet var litt gummigaktig. Dra heller andre steder.
Hyggelige folk, og veldig god kebab i pita. Veldig god pita! Moro at statsministeren har spist her. Anbefales!
Store porsjoner. Rullekebaben har dårlig kvalitet på kjøttet og sausen er ikke god. Aldri igjen.
Veldig god kebab, til en rimelig pris. Hyggelig betjening!
Virkelig verdt besøket! Tusen takk for effektiv, rask, imøtekommende service, rett før klokken 03.00 og takk for deilig kebab. Takk!
Fantastisk mat og god service Fine porsjoner og en søt liten uteplass
Styr unna disse fra 3.verden med mindre du er nødt til å la deg bli lurt. Makan til elendig kebab har jeg ikke spist noe sted, kjøpte kylling kebab i medium størrelse til 115kr men den var lik som ekstra smal, 20g kjøtt hakket i småbiter, rikelig med kinakål 2 små agurkskiver 15-20 maiskornbønner og teskje med saus. De bruker shawarmakylling som også var av elendig kvaliltet. Av 115 kr er det fortjeneste på 100kr går rett til eierens lomme. For en bande. Synd for folk i Kongsberg som ikke har mange kebabsjapper å velge mellom.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Aladdin Kebab Ali Bamdadsoofi.

Kongsberg restauranter

åpningstider, plassering. Kirkegårdsveien 27 kart bykart, satellitt visning. Aladdin Kebab Ali Bamdadsoofi adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Aladdin Kebab Ali Bamdadsoofi. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Aladdin Kebab Ali Bamdadsoofi med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Eurest Eurest 239 meter
Marlenes Bistro Marlenes Bistro 1 km Kom for å spise dessert, ble nektet dette av servitør som sa det er spiseplikt hos de...
Steglet China Restaurant Steglet China Restaurant 1 km Smakløs og dvask mat. Forsøkte med konstruktiv kritikk, men ble avvist med at vi ikke...
Trattoria Madre Trattoria Madre 1 km Flott sted. Maten som man bestilte sto ikke helt i stil.
Ostebolla Ostebolla 8 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler