facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Steglet China Restaurant

Adresse: Sandsværveien 162 , Kongsberg 3615, NO
Telefonnummer: 32 73 00 74
By: Kongsberg
Rute: Sandsværveien 162
Postnummer: 3615


Anmeldelser
Smakløs og dvask mat. Forsøkte med konstruktiv kritikk, men ble avvist med at vi ikke hadde smakt god kinamat tidligere.
God mat, hyggelig betjening. Alltid ledig plass i det store lokalet og kort ventetid, uansett hvor godt besøkt det er. Bruker å stoppe her i snart 20 år, når jeg kjører forbi Kongsberg ved middagstid.
Opplevde staffet som litt pågående. Lokalene var gammeldags og kunne trengt seg en oppfriskning. Drikke ble servert i ølglass. Maten så lite apetittvekkende ut og smakte lite. Noen små justeringer så hadde stedet vært attraktivt for et gjenbesøk.
Elendig sted, maten smakte ikke godt. Bestilte svinekjøtt i chop suey og sausen jeg fikk var hvit, så ut som gelè, den ville ikke renne av skjeen en gang.. Det virker som et ganske skittent sted og jeg kan ikke fatte at de får lov til å ha stedet åpent.
Kjøpte 2 kylling shop suey ikveld, ingen god opplevelse,å betale 300 kr for noe mat som smakte spy og gikk rett i søpla,dette hva først og siste gang jeg kjøpte mat der.
Et enkelt sted å stoppe når man er på gjennomreise og trenger en matpause. Lokalet er ikke spesielt elegant og maten smaker som på kinarestauranter flest, men maten kommer raskt og betjeningen er vennlig.
Ekkel mat ikke godt i det hele tatt! Vondt i magen rett etter på, skjønner ikke att dere klarer og holde stedet opent!
Servitørene forstod ikke så godt norsk, og jeg ble matforgiftet og lå å spydde noen timer etterpå. Aldri igjen.
Elendig sted,elendig mat,smakløst og en kan lure på hva en har spist.Spis et annet sted.Anbefales absolutt ikke!!
Veldig hyggelig ansatte, de gir virkelig av seg selv. God og mye mat. Lite trafikk desverre.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Steglet China Restaurant.

Kongsberg restauranter

åpningstider, plassering. Sandsværveien 162 kart bykart, satellitt visning. Steglet China Restaurant adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Steglet China Restaurant. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Steglet China Restaurant med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Iso-term Isolering Iso-term Isolering 124 meter
Matmons Kongsberg Matmons Kongsberg 708 meter
Eurest Eurest 1 km
Aladdin Kebab Ali Bamdadsoofi Aladdin Kebab Ali Bamdadsoofi 1 km Veldig fornøyd med servicen og størrelsen på kebabrullen. Det som trekker ned var at ...
Marlenes Bistro Marlenes Bistro 3 km Kom for å spise dessert, ble nektet dette av servitør som sa det er spiseplikt hos de...
Trattoria Madre Trattoria Madre 3 km Flott sted. Maten som man bestilte sto ikke helt i stil.
Ostebolla Ostebolla 9 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler