facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for ALOHA Festutstyr

ALOHA Festutstyr

Info

Aloha Festutstyr ble startet i 2017 med mål om å levere utstyr som gir den rette wow-faktoren til festen din.

Historie

Vi tilbyr skreddersydd utleie av festartikler, slik at du som vert/vertinne kan være sikker på at du får den rette atmosfæren på akkurat din fest. Med våre utleieprodukter blir selskapet garantert en suksess. Hvem elsker vel ikke drinker servert fra egen slushmaskin? Skal du feire barnebursdag eller lage Hollywood fest, hva er vel mere passende enn en popcornmaskin? Kanskje du trenger bord og stoler? Vi hjelper deg med dette også. Hos oss har du mange alternativer. Det beste av alt? Du trenger ikke løfte en finger! Vi bringer, henter, vasker maskinene og sørger for at du kan bruke tiden på å sole deg i fest-glansen, og være gjest på din egen fest.

Etikett

Vår visjon er å skape en unik ramme for din fest, uavhengig av hvilken fest du ser for deg. I tillegg ønsker vi å gi god, personlig og varm service når du stresser som mest. For at festen din skal bli et høydepunkt, tar vi oss av utfordringene. Med tiden ønsker vi også å få inn flere produkter i vårt sortiment, i mellomtiden hjelper vi deg med å få tak i det du trenger.

Adresse: Tussefaret 23, 1446 Drøbak, Norway
Telefonnummer: 4740625250
on.rytstutsef-ahola@ofni
By: Drøbak
Rute: Tussefaret 23
Postnummer: 1446


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon ALOHA Festutstyr.

Drøbak arrangementsplanlegger

åpningstider, plassering. Tussefaret 23 drøbak fest og underholdning kart bykart, satellitt visning. ALOHA Festutstyr adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på ALOHA Festutstyr. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om ALOHA Festutstyr med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Event Design Norge Event Design Norge 760 meter VELKOMMEN TIL KREATIV KONFERANSE OG EVENT NORGE Kreativ Konferanse er oppdatert på...
Salsa AS Salsa AS 925 meter Salsa er tiltalende, moro og full av ord, drømmer og fortellinger. Let i deg selv ett...
Alt Om Vin Alt Om Vin 1 km Alt om Vin tilbyr alt du ønsker innen vin. Vinsmakinger, foredrag, bygging av vinkjel...
RIB.no RIB.no 2 km RIB.no når du ønsker friske opplevelser i Oslofjorden. Ta med dine ansatte, kunder og...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler