facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Alt Om Vin

Info

Alt om Vin tilbyr alt du ønsker innen vin. Vinsmakinger, foredrag, bygging av vinkjeller, eventer innen mat og vin og vingaver for å nevne noe.

Historie

Alt om vin er drevet av Frank Røstgård, bosatt i Drøbak. Frank er utdannet kokk og vinkelner, og har mange års erfaring fra mat- og vinbransjen både i Norge og i utlandet.
Frank er kjent for å ha en uhøytidelig og "lett" stil når han holder foredrag om vin, og dette har gjort han til en populær foredragsholder.
Frank er også vinskribent for ViMenn og Grupetto sykkelmagasin, der han deler sin kunnskap - og anbefalinger om vin med leserne.
_______________________________________

Ønsker du en opplevelse utenom det vanlige?
Hva med utdrikningslag, whiskey-smaking med gutta, et innholdsrikt og morsomt vinforedrag om et spesielt område du er interessert i, eller kanskje en sykkeltur mellom vinrankene i Italia?
Ta kontakt for en uforpliktende prat! Vi fikser det meste.



"Vi tilbyr vinkurs, vingaver og foredrag. Vi arrangerer reiser, smakinger og events med – og uten mat. Alt om Vin hjelper deg når du vil bygge vinkjelleren din, få tips om vinkjøleskap, eller vil gi dine kunder og ansatte en spesiell opplevelse. Hele Norge er vårt nedslagsfelt, og vi har både horeca-bedrifter, vanlige bedrifter og private kunder. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få nyttige vintips og informative artikler om vin og mat."
Adresse: Dyrløkkeveien 13, 1448 Drøbak, Norway
Telefonnummer: +47 90 91 62 71
By: Drøbak
Rute: Dyrløkkeveien 13
Postnummer: 1448



relaterte søk: Alt om vin bok, Vintester
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Alt Om Vin.

Drøbak arrangementsplanlegger

åpningstider, plassering. Dyrløkkeveien 13 kart bykart, satellitt visning. Alt Om Vin adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Alt Om Vin. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Alt Om Vin med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
ALOHA Festutstyr ALOHA Festutstyr 1 km Aloha Festutstyr ble startet i 2017 med mål om å levere utstyr som gir den rette wow-...
Event Design Norge Event Design Norge 2 km VELKOMMEN TIL KREATIV KONFERANSE OG EVENT NORGE Kreativ Konferanse er oppdatert på...
RIB.no RIB.no 2 km RIB.no når du ønsker friske opplevelser i Oslofjorden. Ta med dine ansatte, kunder og...
Salsa AS Salsa AS 2 km Salsa er tiltalende, moro og full av ord, drømmer og fortellinger. Let i deg selv ett...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler