facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for AniCura Dyresykehus Oslo

AniCura Dyresykehus Oslo
Adresse: Hoffsveien 70c, 0377 Oslo, Norge
Telefonnummer: 21 52 53 00
Stat: Oslo
Distrikt: Oslo kommune
By: Oslo
Rute: Hoffsveien
Husnummer: 70c
Postnummer: 0377


åpningstider

mandag: Døgnåpent
tirsdag: Døgnåpent
onsdag: Døgnåpent
torsdag: Døgnåpent
fredag: Døgnåpent
lørdag: Døgnåpent
søndag: Døgnåpent

Nærliggende lignende selskaper
Evidensia Oslo Dyresykehus Evidensia Oslo Dyresykehus 7 km Jeg er SÅ glad for at dere finnes! I dag var jeg på besøk med Ella, en 9 år gammel Ch...
Anmeldelser
Vi hadde veldig dårlige opplevelser her når vår valp skulle opereres for et brudd. Det var helt tydelig at kommunikasjonen mellom de ansatte var dårlig fordi vi fikk mye feilinformasjon eller ingen informasjon. Dette førte til en rekke hendelser som var uheldige, spesielt med tanke på den sårbare alderen vår hund var i. Alt i alt så virker det som at operasjonen var suksessfull, men opplevelsen føltes utrygg og dårlig for både hund og eiere. Vi vil ikke besøke igjen dessverre.
Flinke folk. Men disse store multi milliard selskapene har blitt alt for dyre! Jeg må finne noe annet.
Vennlig personale, flinke mennesker og så tar de vare på dine dyr på en kjærlig og omsorgsfull måte... Anbefales!
Kun ordinære veterinærtjenester på natt, ble derfor henvist videre til Empet.nBruker AniCura til vanlig, men dyresykehuset har ikke tilgang til den lokale klinikken sine journaler. Hele poenget med å benytte en kjede forsvinner når de ikke utnytter mulighetene.
Fantastisk god hjelp da min hund på 9 år fikk prolaps, og vi befant oss på andre siden av landet. Oppfølging daglig og gode råd hele veien.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler