facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Evidensia Oslo Dyresykehus

Evidensia Oslo Dyresykehus
Adresse: Ensjøveien 14, 0655 Oslo, Norge
Telefonnummer: 22 68 35 00
Stat: Oslo
Distrikt: Oslo kommune
By: Oslo
Rute: Ensjøveien
Husnummer: 14
Postnummer: 0655


åpningstider

mandag: Døgnåpent
tirsdag: Døgnåpent
onsdag: Døgnåpent
torsdag: Døgnåpent
fredag: Døgnåpent
lørdag: Døgnåpent
søndag: Døgnåpent

Nærliggende lignende selskaper
AniCura Dyresykehus Oslo AniCura Dyresykehus Oslo 7 km Vi hadde veldig dårlige opplevelser her når vår valp skulle opereres for et brudd. De...
Anmeldelser
Jeg er SÅ glad for at dere finnes! I dag var jeg på besøk med Ella, en 9 år gammel Chinese Crested som ikke var i form. Maken til grundig veterinær! Hun som jobbet hadde en rolig kveld og kunne bruke god tid på en veldig grundig undersøkelse med blodprøver og en kjapp ultralydundersøkelse av buken som vi ikke trengte å betale for - hun var bare så nysgjerrig på å finne ut hva det kunne være. Vi var der i ca. en time. Og til alle som mener Evidensia er dyre: Det koster med akuttime en lørdag kveld, og om du virkelig bryr deg om hunden din så har du vel forsikring?
Anbefales ikke for katt. Vi skulle sette årlig vaksine og ta en allmennsjekk på tenner og ører.nnDyrlegen i dette tilfellet gjorde lite for å opprette kontakt med dyret, ingen hilsing, berøring eller kommunikasjon. Hun begynte rett på inspeksjon og katten ble derfor raskt irritert. Dette resulterte i at katten trakk seg unna og mjauet hissig ved forsøk på å sette vaksinen.nnDyrlegen valgte da å eskalere i maktbruk, ved å tilkalle noen som kom inn med gigantiske hansker.nnDet ble så en trykkende stemning i rommet, og de to eskalerte videre opp i maktpyramiden med å pakke katten inn et håndkle for å tvinge gjennom vaksinasjonen.nnVi har aldri opplevd å se katten bli så stresset og gi fra seg så mye lyd som ved Evidensia den dagen. Det var vondt å bevitne behandlingen, som kunne vært forsøkt løst med innledende rapportbygging og kos med en ellers nysjerrig og sosial katt.nnVi fikk med oss hjem en stresset katt som unngikk oss i et døgn, og opplevde det hele som veldig ubehagelig på både egne og katts vegne.nnVi fant tilfeldigvis en annen klinikk i nærheten av Helsfyr som vi kommer til å bruke i fremtiden, og jeg må dessverre anbefale katteeiere som liker å trygge katten sin til å styre unna Evidensia.
Dessverre hadde vi en veldig dårlig opplevelse på denne veterinærklinikken. Vi tok vår 12 år gamle hund til en nødsituasjon hvor hun dessverre døde, behandlingen av veterinæren var kald og kalkulerende, de var bare opptatt av å fortelle oss hvor mye vi måtte betale, og ga oss mindre enn 10 minutter på å fortelle dem hvis vi kunne betale de høye tallene som de ga oss. De som jobber der viste oss for dem som betyr noe er å tjene penger i stedet for dyrestellnDe ga oss ikke tid til å tenke, til å kose henne. Vi måtte avlive hunden og da hun døde tok de henne fra armene mine nesten uten å kunne si farvel til min gode venn som var med oss i 12 år.nVi mistet vår 4-beinte datter på den tristeste måten.nJeg vil aldri gå tilbake til dette stedet. Jeg anbefaler det ikke.
Her er de bare ute etter pengene dine dessverre.nHar en katt som har slitt med urinering, og sitter nå med en følelse av ikke å ha blitt tatt seriøst nok. I løpet av en måned har vi måtte dra inn hit FIRE ganger med samme problemstilling.nDe to første gangene fikk vi to valg, enten ta med katten hjem eller innleggelse, der vi spør hva veterinæren anbefaler. Blir da anbefalt å ta med katten hjem pga at den kan bli stresset av innleggelse. Tredje gangen vi kommer ender besøket med at katten klarer å urinere noe selv, derfor blir det ikke gjort noe mer tiltak bortsett fra at vi skal fortsette medisinering. Kommer tilbake for fjerde gang på under en måned, katten blir da endelig lagt inn for bedre oppfølging. Vi blir så lovet at de skal ta både røntgen og ultralyd, dette blir ikke gjort, men vi får til slutt kranglet oss til en røntgen kostnadsfritt.nnEtter å ha fått tilsendt alle journalene ser jeg en fellesnevner her. De unnlater å skrive at det er DE som anbefaler oss å ta med katten hjem de to første gangene. Virker som at de har unnlatt å skrive dette for å redde sitt eget skinn om vi må komme tilbake gang på gang, og legger dermed skylden over på oss. De har heller ikke skrevet at vi ble lovet både røntgen og ultralyd, muligens for å tjene ekstra penger på disse tingene når vi ber om at dette skal bli gjort.nnDe har klart å lure oss for nesten 40 000,- heldigvis har vi forsikring som hjelper oss med å dekke noe av dette med tanke på at vi måtte tilbake gang på gang, så her anbefaler jeg alle sammen å tenke seg om flere ganger før de evt velger Evidensia. Tror neppe vi kommer til å velge de igjen.
Veldig koselige og imøtekommende ansatte. Dessverre var det så som så med papegøye-kunnskap, men det ble formidlet tydelig. Papegøyen min har det mye bedre nu.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler