facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Anton Sport Bekkestua

Anton Sport Bekkestua

Info

Vi i Anton Sport er lidenskapelige opptatt av en ting: At du skal få det riktige utstyret og god hjelp, med god service og gode råd på kjøpet. Vår jobb er å velge det rette utstyret som passer deg best!

Adresse: Bærumsveien 206, 1357 Oslo, Norway
Telefonnummer: 67530930
By: Oslo
Rute: Bærumsveien 206
Postnummer: 1357


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: Anton Sport Oslo, Anton Sport Bergen, Anton Sport kundeservice, Anton Sport Ski Storsenter, Anton Sport medlem, Anton Sport Salg, Anton Sport Storo, Anton Sport Outlet
Anmeldelser
Veldig bra sportsbutikk på Bekkestua. Store flotte og lyse lokaler. Veldig bra vareutvalg. Eget sykkelverksted som utfører reparasjoner raskt og til en fornuftig pris. Gode medlemstilbud og jeg blir stadig positivt overrasket over opptjent bonus som kan trekkes i fra ved nye kjøp. Hyggelig og serviceinnstilt personale. Veldig bra at vi har en slik butikk i nabolaget. Det er også et godt utvalg av ski, som blir tilpasset vekt og ferdighetsnivå.
Litt vanskelig å finne ekspeditør og hun som hjalp var ikke veldig interessert i å følge meg opp da hun hadde vist hvor jeg skulle lete.
Fantastisk service på en sak der utsendelse aldri kom frem, var ikke Anton Sport sin feil, men de ryddet opp og leverte varen på nytt. Jeg bestilte via nettbutikken deres og betale, fikk leverings bekreftelse på kort tid super bra. levering via Helt hjem, som også bekrefte raskt at pakken var levert i postkasse levert på natten sms sendt på morgen, men pakken var ikke i postkassen. Ringte til Helt hjem, de skulle sjekke med budet. Ringte de på nytt dagen etter, og de sto på sitt at denne var levert hadde håpet det bare var en feil, at varen lå igjen i bilen til budet, noe det dessverre ikke gjorde. De opprettet en sak til dere Anton Sport. Og dagen etter allerede fikk jeg pakken i postkassen. Nå må tyveri fra postkasse registeres
Veldig bra butikk med superhyggelig betjening. Godt utvalg, god kvalitet og trivelig betjening.
Ringte inn og spurte om de kunne reparere stålkantene på brettet mitt og spesifiserte problemet. Svaret var ja. Etter å ha tbanet fra andre siden av Oslo, fikk jeg vite at de ikke reparerer slike skader. Hadde vært fint å få høre da jeg ringte.
I dag var kjæresten min og jeg ute for å kjøpe sykkel til henne. Vi var innom 4 sykkel/sportsbutikker for å undersøke og prøve ut litt forskjellige sykler. Anton sport på Bekkestua var den siste butikken vi dro til, og gjett om jeg var glad for det. Vi ble eskpedert av en veldig hyggelig, serviceminded og super-kompetent ansatt med navn Anders. Han tok seg ordentlig tid med oss og vi fant en helt super terrengsykkel til min bedre halvdel. Av alle butikkene vi var innom så vil jeg si at Anders kunne mer om sykler enn de 3 andre vi snakket med i alle de andre butikkene til sammen, og to av de andre butikkene var rene sykkel butikker. Skal du ha sykkel og ikke bor så alt for langt unna vil jeg virkelig anbefale dere å dra til Anton Sport på Bekkestua og høre om Anders er på jobb der. Tusen takk for super hjelp og for å hjelpe oss med å finne en så flott sykkel! Kommer garantert tilbake igjen neste gang det blir sykkelkjøp
Jeg trengte å bytte drev på sykkelen og mekanikeren stilte opp. Kjempebra service! Kanskje fordi jeg klubbmedlem? Uansett er jeg veldig fornøyd!
Veldig god service og hyggelig betjening.
kunnskap om produkter, priser, utvalg med mer er noe mangelfull dårlig med store størrelser
Vennlig og flink betjening. Godt vareutvalg.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Anton Sport Bekkestua.

Oslo sykkelbutikk

åpningstider, plassering. Bærumsveien 206 kart bykart, satellitt visning. Anton Sport Bekkestua adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Anton Sport Bekkestua. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Anton Sport Bekkestua med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler