facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Unaas

Unaas

Info

Unaas Cycling

Historie

Unaas Cycling



"Unaas Cycling har nå åpnet Norges største sykkelbutikk på Ensjø. Vi selger sykler fra Orbea, Wilier og Benno. Samt våre egenbygde Unaas hjulsett. Vi utfører også service på alle type sykler. Velkommen til oss!"
Adresse: Marstrandgata 12, 0566 Oslo, Norway
Telefonnummer: 94422225
By: Oslo
Rute: Marstrandgata 12
Postnummer: 0566


åpningstider

Mandag: 14:00 - 18:00
Tirsdag: 14:00 - 18:00
Onsdag: 14:00 - 18:00
Torsdag: 14:00 - 18:00
Fredag: 14:00 - 18:00


relaterte søk: unaas orbea, unaas proff, unaas hjul test, unaas tubeless, unaas 55 team, unaas platehjul, unaas 55 ltd, unaas cx hjul
Anmeldelser
Beste sykkelfohandler/verksted i byen, muligens hele landet! Enorm kapasitet på de ansatte, som alltid sørger for at du finner det du trenger og hjelper deg med problemer! Om ikke de har delene du trenger på lager, sender de deg av gårde med gode tips til hvor man kan finne delene du leter etter! Takk for god service!
Jeg kjøpte en sykkel hos Unaas i 2020, og har hatt litt kontakt med dem til og fra siden i forbindelse med diverse ting. Har ventet med å gi en anmeldelse til føler jeg har nok grunnlag til å gi en "objektiv" annmeldelse, som selvfølgelig er subjektiv da den kun representerer min mening: - Kjøp av high-end landeveisykkelsykkel: Meget gode pris, god oppfølgning gjennom prosessen. Fikk kuttet gaffellen gratis da jeg hentet sykkel. Selve sykkelen var litt for dårlig skrudd for lavt momemnt på kasett, runda bolter på deksel under stem samt manglende fett på steder der det burde være osv men absolutt trygg å sykle på. Måtte skru litt selv etter kjøpet for å få sykkelen lydløs. - Verksted: Billig og godt arbeid da jeg fikk byttet styrelageret og styre. - Butikk: Godt utvalg, gode priser og bra kassesystem med kvittering på e-post. - Kundeservice/Svartid: Her er det en del forbedringspotensialet. Var spesielt skuffet over fraværende ansvar da hjullager røyk på et hjulsett kjøpt hos Unnas Ikke Unnass sitt eget merke etter mindre enn 3000km i gode forhold. "Slitedeler går ikke under garanti". Et hjullager skal holde mer enn 3000km. Endte opp med å bytte lagerene selv. Svartid på mail er også ofte for lang og man må purre opp flere ganger før man får svar. Enkelte ganger får man svar raskt, det varierer. Totalinntrykket er positivt,. Forbedringspotensialet er helt klart kundeservice/CRM. Kommer til å bruke butikken igjen da de positive opplevelsene overgår de negative.
Gode priser på syklene! De siste årene har vært veldig utfordrende mtp deler, ved reklamasjoner og bestillinger, ser mange har gitt dårlig rating pga dette. Men skjønner at folk er utålmodige da det gjelder syklene sine. Jeg har selv måttet vente en stund på en del, men det løste seg det også. Også får jeg minne om at det lønner seg å holde en hyggelig tone begge veier.
Kjøpte akkurat ny Orbea el-stisykkel. Fikk strålende hjelp til å velge rett modell av flere i butikken. Jeg fikk byttet et bakdekk og sete uten kostnader. Sykkel ble klargjort mens jeg ventet sikkert fordi de så jeg sto og hoppet Perfekt kundeservice og perfekt sykkel! Update: Kjørte i stykker en del. De er tomme for delen, ligger i bestilling. Jeg gråter fordi jeg er på vei på fjellet for å sykle i helgen. Reiser på fjellet med lånedel og et ønske om en god sykkelhelg fra Unaas
Den beste kundeservicen jeg har opplevd. Sendte de mail angående ett produkt de ikke hadde tilgjengelig i nettbutikken på en lørdag kveld. får svar søndag morgen og blir tilsendt link til betaling. Unaas anbefales på det sterkeste.
Jeg bestilt verktøy til min Orbea fra nettbutikken allerede 2 måneder siden, og fortsatt fikk ikke den , når jeg spurte dem hva som skjer det sier at de skal sjekke og etterpå forsvinner. Jeg vet ikke hvordan er det på butikken , men nettbutikk er veldig dårlig .
Veldig god service, jeg opplevde ekspeditøren som åpen og ærlig. Jeg bestilte senere sykkel på nettet, det fungerte enkelt og smertefritt.
God kjøpshjelp, og ikke minst veldig god service etter handelen! De ansatte er hyggelige, kunnskapsrike og hjelpsomme over forventning.
Største sykkel butikken i Norge, fantastisk service, hyggelig folk, fikk meget tilbud på ny sykkel uten en eneste ord, anbefaler
Kjapp service og flinke medarbeidere! Setter stor pris på at disse er i nærheten og at jeg kan stikke innom om det er noe problem med sykkelen!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Unaas med offentlig transport


Dælenenga 110 meter
30
Københavngata 220 meter
20
21
28
33
FB1
FB5A
FB5B
Birkelunden 380 meter
11N
12N
30
Carl Berners plass 430 meter
20
21
28
33
FB1
FB5A
FB5B
Birkelunden 430 meter
11
12
18

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Unaas.

Oslo sport og fritid

åpningstider, plassering. Marstrandgata 12 oslo sykkelbutikk kart bykart, satellitt visning. Unaas adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Unaas. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Unaas med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler