facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Arno Caffè

Arno Caffè
"God italiensk mat i Oslo"
Adresse: Fredensborgveien 35A , Oslo 0177, NO
By: Oslo
Rute: Fredensborgveien 35A
Postnummer: 0177


Anmeldelser
Nydeleg bruchetta og pasta. Anbefales på det sterkeste for enkel, ujålete og autentisk italiensk middag med gode smaker og stemning.
Utrolig koselig og lokal italiensk restaurant. En lun og hjemmekjær stemning med fantastiske ansatte. De som jobber der er enten fra Italia eller av italiensk opphav, og maten smaker autentisk. Tiramisuen er legendarisk! Skulle gjerne ønsket meg litt større porsjoner generelt. Dette er en fast go-to restaurant for meg og min venninne. Anbefales!
Veldig koselig lokale med trivelige folk. Carpaccioen var fantastisk og ravioli med ricotta, spinat og salvie var ut av en annen verden. Jeg elsket hvert tygg!
Belissimo Nydelig mat, service, atmosfære og lokale.
Vi skulle hit og spise til min mors 50-års dag, hadde reservert til 8 pers. Da vi kom ble vi møtt av en veldig lite hjelpsom hovmester som svarte at det var lite sannsynlig at vi hadde reservert. Hun mente reservasjonen var kansellert, og vi ble sendt på dør. Synd, for jeg hadde gledet meg til maten, men den elendige servicen gjør at jeg ikke vil tilbake.
Fikk ikke bordet vi hadde bestilt og bekreftet et par dager før. Ble møtt av en dame som var frekk og ikke ville hjelpe i det hele tatt. Elendig service, anbefaler ingen å ta turen hit.
Superhyggelig lite sted med personlighet! Svært god kvalitet på maten, deilig atmosfære og koselig bakgrunnsmusikk! Anbefales!
Vi hadde bestilt bord, fikk rask respons med bekreftelse. Hyggelig mottagelse, nydelig mat. Hod service, ok pris, herlig atmosfære. Vi kommer tilbake!
Fiendtlig og lite imøtekommende hovmester. Vi var en gruppe på 8 som skulle feire bursdagsmiddag på Arno. Til tross for booking, ble vi avvist i døren.
Stedet er autentisk i atmosfæren, men det samme kan man ikke si om maten. Dette var skuffende. Pastaen var hardkokt og foccaien kunne smakte som den kom fra rema 1000. Dessuten er drikkemenyen så overpriset at et glass koster like mye som visse av rettene. Male!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Arno Caffè.

Oslo kaffe og te

åpningstider, plassering. Fredensborgveien 35A oslo ıtaliensk kart bykart, satellitt visning. Arno Caffè adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Arno Caffè. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Arno Caffè med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Brenneriet Brenneriet 201 meter Jeg elsker deres dobbel mokka og kanelboller
Humla Humla 207 meter Humla leverer deilige brunchretter om dagen og fresh pizza om kvelden. Interiøret er ...
Kafé Solliløkken Kafé Solliløkken 307 meter
Solberg & Hansen Solberg & Hansen 329 meter Har testet flere av kaffe og espresso variantene deres, og 1 ting har de til felles, ...
Hotel Havana Vulkan Hotel Havana Vulkan 329 meter Nydelig bacalao. God tinto verano sjølv om dei brukar Solo. Små porsjonar, men ålreit...
Møllers Cafe og Pub Møllers Cafe og Pub 375 meter Kunst, kultur og kule folk Løkkainstitusjonene Mir og Lufthavna er endelig hjemme i...
Kakehuset Kakehuset 423 meter Kakehuset er en utrolig fint sted å være. Hyggelig personale som er imøtekommende og ...
Café Provence Café Provence 463 meter Veldig god Kaffe. Rimelig og grei Vegetarmat. Spiste Børek med Spinat og ost. Stedet....
Café Tekehtopa Café Tekehtopa 484 meter Kjempe god service, nydelig mat. Vi fikk bestille mat selv om kjøkkenet var på pause ...
Dr. Kneipp's Vinbar Dr. Kneipp's Vinbar 492 meter Godt vinutvalg, god mat som til tider er fantastisk. Hyggelig, liten uteservering.
Kafé Nova Kafé Nova 513 meter
Kaffebrenneriet Markveien Kaffebrenneriet Markveien 520 meter Alltid god kaffe. Sikker vinner
La Baracca Oslo La Baracca Oslo 537 meter Margherita med extra oliven, for en god smak opplevelse! Friskt og ferske råvarer! Ta...
Wayne's Coffee Wayne's Coffee 552 meter
Fuglen Fuglen 560 meter En fantastisk kaffé i Oslo med mange gode drikker. Ikke bare kaffe men is-matcha og i...
Bakeriet VG-Passasjen Bakeriet VG-Passasjen 584 meter Helt greit. Men det er ikke lov med barnevogn.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler