facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fuglen

Fuglen
Adresse: Universitetsgata 2 inngang pilestredet , Oslo 0164, NO
Telefonnummer: 22 20 08 80
By: Oslo
Rute: Universitetsgata 2
Husnummer: inngang pilestredet
Postnummer: 0164


åpningstider

Mandag: 07:30-22:00
Tirsdag: 07:30-22:00
Onsdag: 07:30-00:00
Torsdag: 07:30-00:00
Fredag: 07:30-01:30
Lørdag: 11:00-01:30
Søndag: 11:00-22:00

Anmeldelser
En fantastisk kaffé i Oslo med mange gode drikker. Ikke bare kaffe men is-matcha og ingefærøl er fine. Og coldbrew tonic er noe spesial og kjempebra. Jeg har ikke sett det før jeg kommer til Fuglen
Spiste frokost her. God brødmat og kaffe. Behagelige stoler og avslappende musikk.
Fantastisk god kaffe og meget koselig atmosfære i retrostil. Jeg var innom flere ganger samme helg og ønsket håndbrygg men det passet aldri for dem - skjønner at det er mer arbeid pr kunde, men dem kunne gjerne satt opp et skilt eller opplyst om spesielle tidsrom som det tilbys. Er litt nedtur når man gleder seg til aeropress og må ta til takke med den siste klunken i kanna.
En liten perle i Oslo. God kaffe, gode drinker, flink og hyggelig betjening, som gjerne svarer på spørsmål og gir anbefalinger. Holder rett som det er interessante arrangementer, vi var der f.eks på sake-smaking, som var veldig vellykket mye god sake og deilige østers som inkludert snacks. Interiøret er gjennomført med klassiske møbler, noe som gir en veldig fin atmosfære.
Koselig bar. Uheldigvis litt mye støy ettersom det er rett ved veien.
Koselig retro cafe / pub med lun god atmosfære, super hyggelige ansatte og gamle koselige møbler / inventar med masse sjel intimt og lunt.
Synes ikke de hadde noe særlig utvalg av bakevarer. Vi satte oss ute da det ikke var nok plass, utrolig mye støy.
Min nye favorittkafé. Fantastisk atmosfære, god kaffe og mat!
Veldig hyggelig sted med vennlige ansatte, veldig godt bakverk og nydelig chai latte!
Great place, superb staff, amazing drinks and a really cozy interior. I had an old fashioned and found it to be very well made. Flott sted, flott personale, fantastiske drinker og et veldig koselig interiør. Jeg hadde en old fashioned og syntes den var veldig godt laget. Super endroit, personnel superbe, boissons incroyables et un intérieur vraiment confortable. J'ai commende un old fashioned et je l'ai trouvé très bien fait.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fuglen.

Oslo kaffe og te

åpningstider, plassering. Universitetsgata 2 oslo cocktail-barer kart bykart, satellitt visning. inngang pilestredet hvordan komme seg rundt. Fuglen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fuglen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fuglen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Blings Blings 99 meter
Kafé Nova Kafé Nova 101 meter
Ugla Ugla 109 meter
Barratt kaffebar Barratt kaffebar 157 meter
Café Sjakk Matt Café Sjakk Matt 187 meter
Kaffebrenneriet Kaffebrenneriet 192 meter
Kafé Løve Kafé Løve 211 meter
RØØR RØØR 216 meter
Bristol Bar Bristol Bar 229 meter
Hambro's Hambro's 233 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler