facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Askim Mc

Askim Mc

Info

Askim Mc ble etablert i 1995 av Ole-Johnny Skøien. Oppstarten var på bakgrunn av en lidenskapelig entusiasme for Italienske motorsykler.

Historie

ASKIM MC
Askim Mc har lang erfaring innen drift av verksted og utfører alt av service, reparasjoner, skadesaker, restaurering og spesialbygg/trimming.

SPESIALISERT
Askim Mc er spesialisert på Italiensk, Cross og Enduro, men utfører selvsagt også service, reparasjoner, forsikringskader og bygging på de fleste merker.

PIT-STOP
Vi har "Pit Stop" tilbud til deg som kunde, der vi tar enkle små reparasjoner som f. eks oljeskift og dekk bytte mens du venter.
Ved behov for lånesykkel får du som kunde dette gratis mens din sykkel får faglig stell.

DYNO-BENK
Vi har også egen Dyno-benk som vi benytter ved justering, trimming, avlesing for kunde.

VINTERLAGRING
Vinterlagring med kapasitet på 180 motorsykler:
- Vi vasker sykkelen ved ankomst.
- Utfører tilstandsrapport (verdi a kr. 1.090,-)
- Vedlikeholdslading av batteriet.
- Leverer sykkelen ferdig polert med riktig dekktrykk.
Kr. 1.995,-

DIVERSE
Vi utfører lakkering og pulverlakkering i alle farger, sand, glass og hydroblåsing, eloksering og galvanisering, samt fresing, dreing, sveising og utforming av spesialprodukter.

FORHANDLER
Askim Mc er forhandler av Beta og Sherco enduro og trial.

Vår oppgave

Kunden star ALLTID i fokus.
Vårt hovedmål er 100% fornøyde kunder!

Adresse: Ramstadløkka 18, 1850 Mysen, Norway
Telefonnummer: 69884828
on.cmmiksa@tsop
By: Mysen
Rute: Ramstadløkka 18
Postnummer: 1850


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 19:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:00


relaterte søk: riseberg mc, dynobenk mc, mc østfold, restaurering av mc, mc forhandler østfold, høiden mc, spinning wheel, mc senter
Anmeldelser
Tok kontakt med Askim MC på mandag, fikk time på torsdag morgen. Hadde litt over en time og kjøre hver vei så fikk avtalt at de skulle forsøke ta feilsøk med en gang så jeg kunne vente i Askim. 1 1/2 time senere ringer de og sier at mc'n er fikset og testkjørt i Dyno. Fantastisk fornøyd med rask time, utført arbeid og generell service Så tusen takk til Thomas og co på Askim Mc
Kjøpte en Ducati Panigale og fikk en god service i etterkant med montering av tankveske av Thomas på verkstedet som var veldig grei, og ikke minst DL, Ole-Johnny både før og etter salget! Kan anbefales fra meg så langt.Tjenesten: Levering
Flinke folk som jobber her, kan absolutt anbefales!
Hyggelig og bra så langt. Hentet sykler til avtalt tid for vinterlagring med gode løfter om å ta bra vare på syklene og serve de i vinter...
Kjøpte brukt MC, god kommunikasjon og tilstand akkurat som beskrevet. Kom og åpnet på fridag slik at vi fikk hentet MC. Takk for hjelpen.
Dårlig kunde service, oppskryt og sa at det var original deler. Importøren tjener godt på liksom originale deler salg Askim mc er forhandler og de tjener sikkert sitt også. Enkelte av delene var svin dyre og noe deler var ikke komplett og kjedet som liksom var originalt til min sykkel måtte kappes 4 ledd. Etter en rask sjekk av dele nr så fant jeg ut at delene er ikke så originale som de skal ha det til. Et par av delene passet til flere andre typer og merker samt flere modeller. Kom også over en annen Norsk importør av de delene vi kjøpte, som også markedsførte originale deler, men hadde vi sette den importøren før så hadde vi spart litt over 2.000kr for de samme delene. Og hadde heller bestilt der. Men gjort er gjort. Handlet deler av Askim mc som vi trengte til en sykkel. Så det var første og siste gang vi handler hos Askim mc. Det eneste plusset jeg kunne si noe på her var at de var meget flinke og kjappe med å bestille deler og delene kom raskt.
Tommel opp for Ali og Askim MC Førsteklasses service
Kjøpt flere endurosykler her oppigjennom årene. Bedre service skal man lete lenge etter
Flott service, fikk problemer med sykkelen rett før lang tur og de fikset det umiddelbart selv om de hadde det travelt fra før.. strålende .
Super hyggelig mennesker. Urolig hyggelig selger.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Askim Mc.

Mysen motorsykkelforhandler

åpningstider, plassering. Ramstadløkka 18 mysen motorsykkelverksted kart bykart, satellitt visning. Askim Mc adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Askim Mc. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Askim Mc med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Indian Spinnin Wheel Indian Spinnin Wheel 12 meter Fin Motorsykkel butikk og stor på KTM
SPINNIN WHEEL AS SPINNIN WHEEL AS 28 meter God service,kommer garantert tilbake neste gang sykkel skal ha service igjen
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler