facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for SPINNIN WHEEL AS

SPINNIN WHEEL AS
Info
Spinnin Wheel har spesialisert seg på KTM motorsykler og er eneste KTM forhandler i Skandinavia som har kun KTM som merke. Vi har butikk , verksted og postordre ! www.spinnin-wheel.com

Unsere Aufgabe
Vi utfører følgende oppdrag på vårt verksted !

- Alt av servicer på KTM, ombygging og overhaling av WP dempere

- Generell service, de fleste kurante merker

- Overhaling av motorer, vi bygger opp igjen en motor etter havari med deler fra din egen og fra vårt bruktlager for å holde prisen på reperasjonen nede.

- bytte inn din gamle slitne eller havarerte motor mot en brukt bra fra vårt lager

- retting av rammer i vår Motorliner rammejigg, skriver ut målebrev !

- retting av støpte felger

- retting av gaffelbein

- retting av styrekroner

- ekspert på ladeproblemer

- sveisereperasjoner på bl.a. motorblokker, vi har komplett tig utstyr og erfaringen som trengs !

- oppbygging av kondemnerte skadesykler, vi tar hele prosessen, vi reparerer deler og benytter mest mulig brukte deler samt viser sykkelen igjen på biltilsynet etter oppbygging, fast pris etter avtale !

- Hva det ellers måtte være !


Produkte
KTM, Powerwear, Indian Motorcycle, WP-Dempere, MC deler både brukt og nytt

"Vi er spesialister på alt innen KTM, Indian Motorcycle, WP-Dempere. Vi har dyktige fagfolk som utfører service, reperasjoner, tilpassninger eller hva du måtte ønske.Vi har store butikklokaler i Mysen, rett på utsiden av Oslo. Vi er en av Nordens største KTM forhandlere med over 20 års erfaring innen MC.Hvis du er på jakt etter deler, powerwear, powerparts eller reservedeler til din MC, kan vi hjelpe deg.Vi har også hjelmer, bukser, hansker og alt du måtte trenge innen kjøreutstyr og sikkerhet for Enduro, Cross, Supermotard og vanlig MC."
Adresse: ramstadløkka 16, 1850 Mysen, Norway
Telefonnummer: 69846300
moc.leehw-ninnips@cm
By: Mysen
Rute: ramstadløkka 16
Postnummer: 1850


åpningstider

Mandag: 08:00-16:00
Tirsdag: 08:00-16:00
Onsdag: 08:00-16:00
Torsdag: 08:00-19:00
Fredag: 08:00-16:00
Lørdag: X
Søndag: X


relaterte søk: spinnin wheel hof, spinnin wheel powerparts, spinnin wheel tønsberg, spinning wheel game, ktm forhandler, spinning wheels band, spinnin wheel sverige, spinning wheel song
Anmeldelser
God service,kommer garantert tilbake neste gang sykkel skal ha service igjen
Topp service og grundighet! Kjørte innom på vei tilbake til Danmark etter familiebesøk i Norge med en KTM 1290 SAS som trakk litt til høyre. De tok den inn og målte ramma og tannhjul/kjede med laser utstyr og prøvekjørte, uten at jeg hadde bestilt tid i forveien. Kan anbefales på det varmeste.
Var med min mor for å hente en brukt mc dær. Handelen ble gjennomført på forhånd da vi bor langt unda. Alt var som beskrevet når vi hentet sykkelen og vi fikk god hjelp på en lørdagskveld til lasting og surring super service, ryddig og hyggelig Anbefales!
Flinke folk, hadde sykkel på storservice. Veldig fornøyd. Greie priser.
Kjempegod service, veldige hyggelige ansatte både på verksted og i resepsjon/salg! Anbefales
Helt topp. Super service fra kunnskapsrik eier. Dette er virkelig et sted man bør handle. Til å stole på også! Her yter de litt mer enn sitt beste.
Fantastisk hyggelige folk, kjempeservice! Her får du hjelp, selv om butikken er stengt pga covid. Alt skjer utendørs, og du føler deg ivaretatt!
Det stedet her er unikt altså
Topp service og hyggelige folk.
Meget fornøyd med den servicen jeg fikk
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til SPINNIN WHEEL AS med offentlig transport


Ramstadkrysset 170 meter
418
464
477
9
Ramstadkrysset 180 meter
Ramstadkrysset 190 meter
413
464
9
Bamsrud 270 meter
413
418
464
9
Bamsrud 300 meter

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon SPINNIN WHEEL AS.

Mysen motorsykkelforhandler

åpningstider, plassering. ramstadløkka 16 mysen motorsykkelverksted kart bykart, satellitt visning. SPINNIN WHEEL AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på SPINNIN WHEEL AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om SPINNIN WHEEL AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler