facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Atlantikpark

Historie

Der Atlantikpark, norwegisch Atlanterhavsparken, ist eines der größten Salzwasser-Aquarien Nordeuropas.
Der 1998 von König Harald V. eröffnete Atlantikpark befindet sich westlich der norwegischen Stadt Ålesund auf der Landzunge Tueneset direkt am Meer.
Das Schauaquarium umfasst eine Ausstellungsfläche von rund 4.000 m² mit elf großen Landschaftsaquarien, zwei offenen Schaubecken, einem Tiefsee-Aquarium sowie vielen kleineren Aquarien. Hauptattraktion ist ein vier Millionen Liter großes Salzwasseraquarium, das den Fischbestand vor der norwegischen Küste wie Dorsche, Katfisch, Meeraal und Heilbutt zeigt. Außerdem gehört ein 6.000 m² großes Außengelände inklusive kleinem Badestrand zum Atlantikpark.

Adresse: Ålesund, Norway
By: Ålesund


Anmeldelser
Atlanterhavsparken er et akvariumanlegg i Ålesund, og et av Nord-Europas største saltvannsakvarier. Akvariet ligger på Tueneset ved Skarbøvika, helt ut mot havet i bydelen Hessa, ca. tre km fra Ålesund sentrum. Atlanterhavsparken ble åpnet 15. juni 1998.
Et fint sted for og dra og se på ulike type dyr som finnes i havet. Her er det ulike tider da de mater dyrene noe som gjør at du kan få et godt overblikk av dyrene når de mates. Anbefaler og ta en titt på tidene så du får med deg det du vil se. De har også et rom der man kan drive med ulike aktiviteter som handler om de ulike dyrene i havet. Det er mulighet og spise her da de har en cafe på slutten av utstillingen. Dette er nok ikke det billigste stedet og dra til men ikke alt for dyrt heller.
Jeg og guttene mine som bor i Kristiansund besøker Atlanterhavsparken hvert år, barna/ungdommen synes det er like spennende og gøy hver gang vi tar turen. Rimelig og lærerikt
Utruleg flott akvarium med imponerande habitat og masse interesann informasjon om marinbiologi i Noreg.
Ikke så stort, men fint. Dyr og fisk har det bra her
Ble litt skuffet da markedsføringen gjør til at man på mange måter tror at dette er et enormt akvarie. Det er det ikke. Men det er heller ikke dårlig. Skal ha stor pluss for beliggenheten!!
Et magisk sted, du vil ikke reise hjem. Hjertet mitt ble fanget av pingviner og oter, sønnen min sel og pingviner. Jeg anbefaler det til alle som elsker naturen.
Fin og spännande plass.LäroriktFikk se og være med når pingvinerna,orter og sälarna fikk mat.Og info om disse.Opplevelser både inne og ute.Anbefales
Med bil som har gratis parkering og El buss kommer man seg til akvariet i Ålesund. Man kan selvfølgelig også ta beina fatt men bor man på hotel i sentrum blir det langt å gå. En fantastisk beliggenhet i skjærgården,nesten naturlig ligger den der blant holmer og skjær. Litt frustrerende billett luke.En for forhåndskjøpte billetter til høyre eller de som kommer på døra,men det mikses litt lenger fram så det ble litt rart. 225 kr for en voksen er vel en grei pris når man ser hva de har fått til her. Et moderne anlegg med kjempe store akvarier og glassene er sikkert fem meter høy. De som tror de har hai o.l så har de kommet feil. Dette er den Norske kystens dyreliv fra det våte element. De har alle sorter fisk vi kjenner til torsk,sei,sild,kråkeboller,ål osv. Barna har det bra her og i det store bassenget midt inni anlegget kan de faktisk berøre de ulike fiskene. Det er satt opp et ekstra trinn for de små så de kan komme til på en ordentlig måte. På veien innover er det ganske mørkt og det er bra,da slipper man refleksjoner fra forstyrrende lys på glass platene. De har også et rom med utsoppede fisk,godt plassert i glass monterer. Utvendig har de bassenger der pingviner,oter og seler. Matingen av disse foregår 2-3 ganger pr.dag på ulike tidspunkt. Han som går inn for å mate dyrene snakker i en mikrofon og gir oss nyttig info og artige historier. De har en ganske stor kafeteria når det behovet melder seg. Toaletter er like ved og man slutter turen ved å gå gjenom en butikk med ulike leke dyr osv. Konklusjonen er at dette er verdt et besøk for hele familien.
Utrolig bra , verdt å besøke!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Atlantikpark.

ålesund reisebyrå

åpningstider, plassering. Atlantikpark adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Atlantikpark. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Atlantikpark med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler