facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Parken kulturhus

Info

Ålesunds storstue for alle typer arrangement ble åpnet i 1998.
Tidligere Park kino, nå moderne kulturhus med sentral beliggenhet og alle fasisiteter.

Adresse: Parkgata 3b, 6003 Ålesund, Norway
Telefonnummer: +4770162468
on.enummok.dnusela@suhrutluknekrap
By: Ålesund
Rute: Parkgata 3b
Postnummer: 6003



relaterte søk: parken kulturhus sitteplasser, parken kulturhus ålesund sitteplasser, parken kulturhus abba, pink floyd parken kulturhus, parken kulturhus 2018, parken kulturhus raudeberg, parken kulturhus program 2018, parken kulturhus kapasitet
Anmeldelser
Parken setter opp ekstra rekker med stoler og selger disse til samme pris som resten av arrangementet. Vi som til sist får tak i disse billettene blir avspist med dårlig / elendig lyd på første og andre Parkettrad. Dette bør Kulturhuset få ordnet opp i. En mildt sagt veldig skuffende opplevelse ABBA the tribute, men slike flotte artister, bli avspist av "ulyder" fra scenen. Ikke artistenes feil, men arrangøren.
Svært vanskelig tilgang til toaletter når publikum står og venter i trappen og venter på å få gå inn til sine seter. Spesielt vanskelig for de som har beveget seg opp til "baren" som ligger på øverste plan. Baren i anførselstegn fordi stort mer pølsebu er det ikke mulig å gjøre det i dette komplett tragiske, flombelyste lokalet. Salen i seg selv er ok.
Stor, fin sal med grei lyd. Kunne vært litt mer helling på gulvet, og litt enklere utgang etter forestilling. Egentlig kunne jeg også ønske meg strengere billettkontroll, for her slapp vaktene oss inn uten å se på billetten. Vi kjøpte en bulkete boks med brus men fikk ny etter vi sa fra. Det er bra :
Fin teatersalen, bra akustikk bra sene.
Fint bygg, absolutt Ålesunds storstue når det kommer til forestillinger. Folka der er hyggelige og flinke å få inn folk kjapt og greit. Kunne vurdert et rekkverk til i midten av trappen da det gjerne blir litt trengsel der og lett å miste balansen.
Veldig flott Kulturhus for konsert og forestillinger. Veldig gode lydforhold.
Syns det er eit bra sted som arrangere gode show, med god lyd Eneste eg meiner er at det skulle vore meir høgde forskjell på seteradene, for eg satt halve showet og ikkje såg hva som skjedde på scenen pga der satt noken som var høyere enn meg foran meg :/
Var på konsert med Ålesund symfoniorkester. Det var en veldig fin opplevelse og god lyd. Akustikken kunne vært bedre, men vi satt helt bakerst så det var nok ikke den beste plassen å sitte.
Gamle Parken kino gjør seg godt som Kulturhus. Godt vedlikeholdt med tilfredsstillende fasiliteter. Aksla Parkering inne i fjellet er en vel 5 minutters spasertur unna mesteparten innendørs. Nærmeste ut-/inngang i Storgata.
Det var fint å komme tilbake til kulturhuset. Nye stoler skal komme.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Parken kulturhus med offentlig transport


Parkgata 10 meter
1
10
11
12
18
4
Kiperviktorget E136 180 meter
100
101
110
2
210
230
237
250
3
31
351
681
690
905
FB65
St. Olavs plass 220 meter
1
10
11
12
18
21
4
Utstillingsplassen 250 meter
1
10
11
12
18
4
Skateflukaia 280 meter
100
250
690
905
FB65

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Parken kulturhus.

ålesund kunst og underholdning

åpningstider, plassering. Parkgata 3b ålesund kultursenter kart bykart, satellitt visning. Parken kulturhus adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Parken kulturhus. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Parken kulturhus med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler