facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Augusto Cigars

Augusto Cigars
"Wide selection of hand rolled cigars from Cuba, DR, Nicaragua and elsewhere, cigar accessories, pipes, pipe tobacco and more. Welcome!"
Adresse: Tollbugata 19 , Oslo 0152, NO
Telefonnummer: 22 42 05 03
By: Oslo
Rute: Tollbugata 19
Postnummer: 0152


åpningstider

Mandag: 11:00-17:00
Tirsdag: 11:00-17:00
Onsdag: 11:00-19:00
Torsdag: 11:00-17:00
Fredag: 11:00-17:00
Lørdag: 11:00-16:00


relaterte søk: cubansk sigar ulovlig i norge, cubanske sigarer toll, sol cigar, sigar kutter, cubansk sigar pris, sigar bodø, ta med cubanske sigarer til norge, billig sigar
Nærliggende lignende selskaper
Narvesen Narvesen 60 meter
Sol Cigar Co Sol Cigar Co 1 km Fantastisk opplevelse, ved ankomst blir jeg møtt av en dyktig ansatt som på sekundet ...
Cigar & Tobak Compagniet Cigar & Tobak Compagniet 2 km God gammel butikk, nå med ny eier. Fører tradisjon videre.
Anmeldelser
Profesjonell betjening som tar seg tid til å forklare det du ønsker å vire. Du får god veiledning. Det er kun 2 sigar butikk i Oslo. Denne er 5 til 10 prosent billigere enn den andre. Kunne ha åpnet en time før alle dager. Anbefales!
Min favorittplass for innkjøp av Cigarer og utstyr til dette. Meget god kompetanse hos de ansatte. Hvis det er stor feiring så kjøper jeg Padron cigar :-
Flott butikk med greit utvalg og god service. Dette er et sted jeg alltid vender tilbake til.
Perfekt kundebehandling og produkt anbefaling
Oslos beste butikk for sigar? Jeg mener så. Flott utvalg, gode priser og ekstremt kunnskapsrik betjening. Om du er nybegynner eller viderekommen kan de som jobber her gi deg nyttige anbefalinger og svar! Er du i byen, og trenger sigar? Dette er stedet!
Elegant, avdempet og behagelig sted. Dyktige og kunnskapsrike ansatte og fikk meget god hjelp! Kommer garantert tilbake for nye kjøp.
Utmerket service. Jeg møtte opp med null erfaring og var bare interessert i å kjøpe meg en god sigar, og han fyren bak disken var super behjelpelig og ikke i nærheten av å prøve å pushe dyrere varer. Hadde en fin opplevelse og endte opp med å kjøpe meg 2 nydelige sigarer fordi jeg fikk så fin service
Fikk hyggelig og god veileding. De har et veldig godt utvalg. Fikk anbefalt et par sigarer etter å ha blitt spurt om prisklasse, smak og røyketid.
Her opplever jeg service over det man kan forvente! God kunnskap, raske svarpå mail og følger opp. I tillegg er prisene gode, og de setter pris på hver handel. Tusen takk for fin service :
Ekstremt bra service og produkter
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler