facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sol Cigar Co

Sol Cigar Co

Info

Importør og spesialforretning innen tobakk.

Historie


Et lite stenkast fra slottet, på et hjørne av en av Oslos eldre bygårder, finner du en liten historisk butikk. Sol Cigar Co AS heter den og har siden 1911 levert cigarer, sigaretter, tobakker og røketilbehør til det norske folk. Siden den gang har gaten skiftet navn fra Drammensveien til Henrik Ibsens gate - butikken derimot har forblitt den samme.

Det er nesten som du hører grammofonplatene snurre igang med Ted Lewis og Artie Shaw i det du trår over dørstokken, og kjenner den karakteristiske duften av cigarer som fyller lokalene.

Vi er stolte av å ha fått bevare en av Oslos eldste spesialforretninger - og vi har planer om å fortsette lenge med det. Velkommen inn til en nostalgisk opplevelse der du kan bli kjent med cigarer fra hele verden og få et blaff av et annet Oslo - i en annen tid.



"Norges største spesialforretning for tobakk, sigarer, piper og alt av tilbehør."
Adresse: Henrik Ibsens Gate 28 , Oslo 0255, NO
Telefonnummer: 22 44 13 47
on.ragiclos@tsop
By: Oslo
Rute: Henrik Ibsens Gate 28
Postnummer: 0255


åpningstider

Mandag: 09:00-17:00
Tirsdag: 09:00-17:00
Onsdag: 09:00-17:00
Torsdag: 09:00-18:00
Fredag: 09:00-17:00
Lørdag: 10:00-15:00


relaterte søk: augusto cigar, tobakksbutikk oslo, cigar oslo, sol cigar snus, sigar, henrik ibsens gate 28, cigar nettbutikk, tobakk butikk oslo
Nærliggende lignende selskaper
Narvesen Narvesen 1 km
Augusto Cigars Augusto Cigars 1 km Profesjonell betjening som tar seg tid til å forklare det du ønsker å vire. Du får go...
Cigar & Tobak Compagniet Cigar & Tobak Compagniet 2 km God gammel butikk, nå med ny eier. Fører tradisjon videre.
Anmeldelser
Fantastisk opplevelse, ved ankomst blir jeg møtt av en dyktig ansatt som på sekundet viste meg til det jeg lette etter, samt ga meg god informasjon til det jeg lurte på! Helt rå kunde service!
Liam, min favoritt selger. Det er en fryd å handle der, egentlig pga han. Beste service, alltid hyggelig å ta turen innom. Heidi
Utrolig bra service. Var en tur innom og ble møtt av en kjempehyggelig dame som var et lærebokeksempel på kundebehandling. De har stort utvalg av tobakk, piper, rullepapir og alt annet du trenger til røyk.
Ved første øyekast ser det ut som en eksklusiv butikk, men har alle prisklasser. De kan noen ganger være litt forsiktig med å anbefale/vise frem de dyrere alternativene de har på lager. Utrolig kunnskapsrikt personale, men det de selger er nisjeprodukter så nyansatte trenger litt tid på å bli lært opp i faget og produktene. Det er stort sett ikke noe problem ettersom de som regel har mere erfarne å spørre hvis de skulle mangle kunnskap på akkurat det du er på jakt etter. Alltid god service og skulle jeg ha noe å klage på etter et kjøp, har dette alltid blitt løst som en selvfølge og på den måten som passer best for meg som kunde. PS: vanlige sigaretter er samme pris her som på dagligvare så hvis du ønsker at Oslo skal beholde en av byens aller hyggeligste butikker så vet du hvor du skal handle neste gang du er i nærheten
Styr unna! Kjøpte en lighter betjeningen bedyret kunne brukes utendørs. Da jeg kom tilbake etter et par dager og bedyret at den ikke kunne brukes utendørs etter én gangs bruk fikk jeg hele betjeningen i strupen som sa at de nektet å la meg bytte. Frekke og uprofosjonelle var de også. Synd å se at en gammel forretning - dyr sådan - har en genuin forakt for kundene.
Hyggelige folk og veldig god kundebehandling
Kjøpte et askebeger i november 2020 som rast ikke fungerte etter hensikten. Grunnet Covid situasjonen var jeg ikke tilbake i butikken før juni 2021. Møtte bare hyggelig og veldig profesjonell betjening. Askebegeret ble erstattet uten et skhevt blikk. Kjempe hyggelig opplevelse. De har fått fast kunde. Mitt forbruk vil muligens ikke gjøre den store forskjellen., men jeg vil fortelle alle at om de trenger toakksrelaterte varer og topp service er Sol Cigar stedet. Takk for utmerket hjelo!
Fantastisk service fra den nye gutten
Møter to kvinnelige ansatte med lite personlighet. Spør om anbefalinger av sigarer. Blir nevnt et par av dem som var populære. Lurer på hvilke smak og lukt disse har og svaret er tobakk med en snev av spydighet. Jeg nevner at det har jeg foeståelse for, men hadde det vare vært tobakk så hadde man ikke trengt og tilbydd forskjellige. Og ta kommer det fra noe krydder og tresmak. Hadde absolutt ikke denne forventninger av en sigarbutikk som har holdt på i 100 år. Dit besøker jeg ikke igjen. En useriøs butikk.
Veldig hyggelig og kunnskapsrik betjening.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sol Cigar Co med offentlig transport


Nationaltheatret stasjon 90 meter
F5
FLY1
FLY2
L1
L2
R12
R13
R14
RE10
RE11
Nationaltheatret 290 meter
130N
140E
140N
150
150E
160
160E
250
250E
250N
255E
265E
33
Ruseløkka 290 meter
12
Dokkveien 300 meter
169
32
32N
33
42N
54
81
Inkognitogata 310 meter
11

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler