facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bårdshaug Vegkro

Bårdshaug Vegkro

Info

Velkommen til nye Bårdshaug Vegkro. Vi ligger vegg i vegg med Shell langs E39, og fremstår i dag som en ny og moderne kro etter en tidligere brann.

Vår målsetning er å lage hjemmelaget mat, dette for å beholde god smak og kvalitet på det vi server

Historie

Velkommen til nye Bårdshaug Vegkro. Vi ligger vegg i vegg med Shell langs E39, og fremstår i dag som en ny og moderne kro etter en tidligere brann.

Vår målsetning er å lage hjemmelaget mat, dette for å beholde god smak og kvalitet på det vi serverer. Vi driver primært med tradisjonskost, da spesielt på vår buffet.

Ellers er A la carte, pizza og hamburger også noe vi satser stort på.

Vårt motto: ”god mat, nydelig lagt opp” og ” ta-med-hjem-mat, i en klasse for seg”.



"Take-away, Hjemkjøring, Pizza, Hamburger, A la carte, Buffet, Selskapsmat/Catering, Møterom, Leie lokalet, Overtidsmat Bedrifter"
Adresse: Løypstrengen 12, 7300 Orkanger
Telefonnummer: 72 48 64 44
on.orkgevguahsdrab@tsop
By: Orkanger
Rute: Løypstrengen 12
Postnummer: 7300


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 12:00 - 21:00
Søndag: 12:00 - 21:00


relaterte søk: bårdshaug vegkro meny, bårdshaug herregård historie, bårdshaug shell, bårdshaug herregård restaurant, bårdshaug herregård, catering orkanger, bårdshaug kro meny, catering orkdal
Anmeldelser
Ok mat, dessert buffet var litt overpriset Spekeskinke pizzan var laget feil og smakløs Spekeskinken, var lagt på før den gikk i ovnen Løvsteken var meget salt! Kjøttkakene var gode.
Her er det bare å holde seg langt unna buffeten. Bestikket hadde et klissete belegg med skjolder. Varmmaten lå i kjeler i et vannbad, hvor en del matrester lå i vannbadet - renhold virker ikke å være en prioritet her. Vassen pasta med smakløse first price kjøttboller i «tomatsaus» som minnet mer om toros tomatsuppe med noe krydder enn ekte bolognese. Kald svinekam og nyopptint grønnsaksblanding - også kald. Seig og delvis gjennomstekt snitsel, denne ville jeg ikke gitt til en hund engang. Glem biff stroganoff - her er det bare stroganoffsausen å oppdrive. Det eneste lyspunktet i en ellers så dyster varmmatbuffet var amadinepotetene, som faktisk var varme og smakte som de skulle. Koldtbordet var akseptabelt, men ingenting mer enn det. Dessertbordet var langt, men sjokolademoussen og puddingen smakte dessverre ikke sjokolade. 270 kr kostet dette. Dyr skuffelse.
Blitt dårligere og dårligere siste tiden. I dag var en kjempeskuffelse. Kom inn litt før kl 17, ble lovet påfyll av mat og dessert, da det kom flere folk inn. Som alltid går vi en runde og ser på utvalget før vi bestemmer oss for buffet, noe det ble denne gangen også. Ga beskjed om at maten ved koldtbordet var frossen, men fikk bare "åja" som svar... og like frossen var den en time etterpå. Middagen var ok, men ble ikke etterfylt. Dessertbordet var halvtomt når vi kom, og ble ikke fylt på, så det var tomt for noen desserter og det som skulle vær mousse var blitt hard og tørr...
Bra buffe med flere retter og valgritt tilbehør, egen buffe for desserter, med bra utvalg, og ellers bra ang sitteplasser. Prøvde ikke bestille fra meny, men de som gjorde det, var fornøyd!
Hyggelig betjening og sentralt plassert. Menyen strekker seg hovedsakelig til bedre hamburger, pizza og buffeet. Mangler litt for å få topp score, men veldig ok.
Bra mat, ingenting å sette fingeren på.
God og rimelig buffet. Litt kaldt inne.Mat: 4/5
Kjempegod buffé for rimelig pris.Tydligvis populær så vi
Godt utval av tradisjonsmat i søndagsbuffeten. Kjøttkaker, kokt laks og koldtbord for å nemne noke. Mat av god kvalitet og stadig utskift i buffeten gav inntrykk av god orden og hygiene.
Veldig bra lunch buffet ig rimelig pris. Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bårdshaug Vegkro med offentlig transport


Orkanger skysstasjon 340 meter
310
410
4101
420
421
460
470
5100
5101
5102
5103
5104
5110
905
Rundhaugen 400 meter
310
410
4101
420
421
460
5100
5110
905

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bårdshaug Vegkro.

Orkanger cateringfirma

åpningstider, plassering. Løypstrengen 12 orkanger spisested kart bykart, satellitt visning. Bårdshaug Vegkro adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bårdshaug Vegkro. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bårdshaug Vegkro med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
KAFE KAOS KAFE KAOS 363 meter Fint sted og god mat god service
Rosenvik AS Rosenvik AS 435 meter Supert arbeidFlinke karer
Café Corner Café Corner 1 km Blir alltid fornøyd her. Tok dagens smårett, tagliatelle med kjøttsaus, til lunsj ida...
Øien Gårdsmat Øien Gårdsmat 2 km Oversatt av Google Deilig mat, god smak, deilig kake, jeg liker det veldig godt. Ori...
Phollo Catering Phollo Catering 2 km Phollo Catering tilbyr førsteklasses selskapsmat til alle anledninger. Ta kontakt for...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler