facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for KAFE KAOS

KAFE KAOS

Info

KAOS er et opplevelsesrikt og artig spisested med rom for lek og kreativitet der mat er laget av mennesker ikke maskiner.

Historie

Denne siden er ment som en aktiv markedsførings- og informasjonskanal for deg som er interessert i mat og KAOS sitt konsept. Vi skal være et spisested for opplevelser, kreativitet, humør, fantasi og god mat. Vårt slagord er "Alt nytt starter med KAOS".

Etikett

Stein Dyrseth er ansvarlig redaktør.

Adresse: Amfi Orkanger, 7300 Orkanger
Telefonnummer: 73021070
on.soakefak@tsop
By: Orkanger
Rute: Amfi Orkanger
Postnummer: 7300


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: kafe orkanger, kaos meny, kaos amfi orkanger
Nærliggende lignende selskaper
Pikene På Torget, Amfi Orkanger Pikene På Torget, Amfi Orkanger 77 meter God mat,men synes det hygieniske kunne vært mye bedre. Spesielt i disse corona-tider ...
Bårdshaug Vegkro Bårdshaug Vegkro 363 meter Ok mat, dessert buffet var litt overpriset Spekeskinke pizzan var laget feil og smakl...
Café Corner Café Corner 991 meter Blir alltid fornøyd her. Tok dagens smårett, tagliatelle med kjøttsaus, til lunsj ida...
Anmeldelser
Beklagelig, men skuffet over maten deres.. Bestilte "Dagens" forrige uke. Det var saltkjøtt, med kålrotstappe og pølse. Først og fremst; kjøttet var aldeles ikke salt, det hadde en "gussjete" farge og virket ut som det var "leftovers"-kjøtt, altså dårlige utvalgte kjøttstykker skalker. Kålrotstappa var også veldig vassen, med lite smak. Det smakte nesten ikke kålrot av den.
Kaos ga meg faktisk en ny porsjon club sandwich. Og den var det kylling i! god service og maten smakte godt. Tidligere vurdering: Bestilte club sandwich. Denne skal bestå av blant annet kylling. Det var maks 1cm3 av kylling. Skuffende til DEN prisen.
God mat og god atmosfære, noen vil kanskje synes dekor og slikt er litt utenom d vanlige men d er jo bare kult.
En helt OK plass uten særlig stil eller særpreg. Det heter Kaos. Men, det virker ikke særlig kaotisk.
Kaffe Kaos var et veldig koselig sted og være i Orkanger.Det er og anbefale for er veldig god mat der.Det er vært et besøk.
Fint sted og god mat god service
Kaffen er ok. Maten varierer, servicen er bra. Pga. Varierende opplevelser de gangene jeg har vært der, trekker jeg litt.
Kaféen befinner seg i 2. etj inne i det store kjøpesenteret Amfi i sentrum av Orkanger. Populært både for barn og voksne.
Kiokken var 1230 det var tomt for rundstykker, jeg spurte om de kunne lage flere. Det kunne de ikke. Lite kundevennlig ellers ok.
Helt OK sted bortsett fra at stedet har trynefaktor. Dessverre jobber det to jenter der som har/blir regnet som mobbere.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler