facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Båtbua

Adresse: Gjevingveien, 4912 Gjeving, Aust-Agder, Norway
Telefonnummer: +47 92 43 65 60
By: Gjeving
Rute: Gjevingveien
Postnummer: 4912


Nærliggende lignende selskaper
Båtbua Restaurant Båtbua Restaurant 7 meter Spesiell og fin restaurant med kjempegod mat. God service, og flott utsikt
Anmeldelser
Spesiell og fin restaurant med kjempegod mat. God service, og flott utsikt
Pommes frites ble servert nesten rå, uten verken salt eller grillkrydder, sammen med en kald bearnaisesaus. Blåskjellene var vassene og hadde lite smak og dårlig tilbehør. Vi ble matforgiftet av blåskjellene, og satt resten av kvelden med hodet i doskåla. Ellers måtte me hente menyene selv og ble servert mat av en fremmed uten uniform.
Vi bestilte en pommes frites med saus og dampende blåskjell. Pommes frites ble servert nesten rå, uten verken salt eller grillkrydder, sammen med en kald bearnaisesaus. Blåskjellene var vassene og hadde lite smak og dårlig tilbehør. Vi ble matforgiftet av blåskjellene, og ble svært dårlig med oppkast. Vi måtte hente menyene selv og ble servert mat av ansatt uten uniform.
Veldig fint sted og hyggelig betjening, men maten var ikke bra. Natchos var grei, men ble servert med hvitløksdressing og sweet and sour saus. Ingen rømme eller salsa. Surdeig pizzaen var en frossenbunn hvor en kunne velge topping selv. Smaken grei, men ja. Neste gang ingen mat, kun drikke og nyte atmosfæren.
Bra mat og ett veldig koselig sted bra service.
Maten tok lang tid, og hadde «billige» løsninger. Innehaveren var lite service innstilt da vi prøvde henvende oss ang forsinket mat. Biffen var ikke stekt og var helt gjennområ. Servitørene var veldig hyggelige, men var det eneste positive med stedet.
Hærlig mat og trivelig atmosfære. Anbefales
Oppdatert 2020. Hadde burgertallerken og fiskesuppe. Burgeren var god, men suppa er ikke som den var. Vi kommer nok til å komme igjen, men da ikke bestille fiskesuppe. God atmosfære, god mat, og eieren av stedet er en artig kar som gjerne slår av en prat :- Betjeningen pratet dårlig norsk sist vi var der, men det var ikke noe problem å få bestilt det vi skulle ha.
Trivelig resturang på Gjeving med utsikt over fjorden mot Lyngør. Hyggelig betjening og god mat. Hadde fått 5 stjerner om rekene, blåskjellene og krabbeklørne hadde vært helt ferske men vi får håpe dette beror på sesong. Kunne også vært levert en vannbolle og klut til sjømaten.
Nydelig beliggenhet, hyggelig service, forferdelig dårlig mat. Sjømattallerkenen er bare et trist skue, med innslag av Crabsticks og reker i lake
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler