facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Båtbua Restaurant

Båtbua Restaurant

Info

Restauranthuset Båtbua ligger på Gjeving i Tvedestrand kommune. Restauranten holder til på kaikanten med utsikt mot Lyngør.

Historie

Restauranthuset Båtbua ligger på Gjeving i Tvedestrand kommune. Restauranten holder til på kaikanten med utsikt mot Lyngør.

Restauranten spesialiserer seg på lokale nytelser fra havet, men tilbyr selvfølgelig også andre delikatesser fra menyen.

I tillegg til restauranten har Båtbua sin egen bar og kiosk.

- Båtbuas bar heter Ovenpå og er en av de 3 lokale i området. I tillegg til flytende har Ovenpå også fast føde - Pizza og toast tilbys gjennom hele åpningstiden. Baren har selvfølgelig også alle rettigheter. Sommergjester og lokale møtes som oftes her for å diskutere dagens utskeielser, samles for en runde dart eller for å bidra i en av årets arrangementer.
Lokale gitarhelter, kjente og ukjente dj'er frekventerer baren for å spe på stemningen når det trenges.

- Båtbua Kiosk tilbyr et assortert utvalg av sukrede nytelser, lokale og nasjonale aviser samt is og tobakk. Kiosken har i tillegg pølser, og hamburgere i en stor variasjon størrelser.

Med sin atmosfære og lokasjon er Båtbua en spesiell opplevelse. Tilbudet er enestående i området og muligheten til å bli på samme sted fra morgen til kveld gjør at de fleste sommergjester("padleårer") og lokale kaller dette for sin stampub gjennom hele året.

Nevte vi takeaway pizza? Den eneste i området? Fra kl12.00 til 0200? Jepp!
Ring:924 36 560 for bestilling


Båtbua restaurant, kiosk og ovenpå er åpent hver dag i sommerperioden.
Åpningstider for restauranten: 12 - 22.
Åpningstider for kiosken: 10 - 20.
Åpningstider for ovenpå: 22 - 02


Bordbestillinger eller annen informasjon: 92436560

Adresse: Gjevingveien 219, 4912 Gjeving, Aust-Agder, Norway
Telefonnummer: +47 92436560
moc.liamg@aubapluap
By: Gjeving
Rute: Gjevingveien 219
Postnummer: 4912



relaterte søk: restaurant gjeving, seilmakerfruens kro, båtbua restaurant gjeving, lyngørporten restaurant, gjeving brygge, hos kari og meg, lyngørporten
Nærliggende lignende selskaper
Båtbua Båtbua 7 meter Spesiell og fin restaurant med kjempegod mat. God service, og flott utsikt
Anmeldelser
Spesiell og fin restaurant med kjempegod mat. God service, og flott utsikt
Når vi kom virket det som et ålreit sted. Desverre så var burgeren tørr og matopplevelsen ble derfor svekket. Servitøren med hvit caps var serdeles useriøs og rett og slett litt ufin mot datteren min. Alle de betjente drakk av sin egen øl, og det skapte en litt uhyggelig opplevelse med barna mine. Håper dette var en uheldig opplevelse, men en ting som er sikkert er at han med hvit caps selger alkohol til mindereårige og tafser på besøkende. Jeg var også vitne til at sjefen kastet øl på en av de besøkende. Når vi prøvde å ta kontakt med resturantsjefen ble vi møtt med en hissig tone og ufyselige blikk. Igjen så håper jeg dette bare var en uheldig hendelse, men min opplevelse var at dette var et skikkelig uhyggelig sted.
Besøkte dette stedet i håp om å få en hyggelig middag med min familie midt i sommer ferien. Bestilte blåskjell og burger, desverre var mange av blåskjellene dårlig og måte derfor la være og spise disse, de man fikk spist var helt ok. Burgerne var litt tam og dårlig stekt men brødet og dressingen var ganske velsmakende. Dessverre sitter vi igjen med en utrolig dårlig opplevelse etter besøket. Enkelte av betjeningen blant annet en servitør med hvit caps begynte og oppføre seg berusedet og uhøflige. Servitørene begynte og være påtrengende og tafsete på mindreårige gjester. Etter dette tok jeg kontakt med eierne av stedet hvor jeg møtte en beruset eier som ikke tok i mot seg noe som helst form for konstruktiv kritikk. Ha ga oss beskjed om å dra til he…ete. Dette er uakseptabel oppførelse hos de ansette på hos Båtbua restaurant. Kommer ikke tilbake til dette stedet og anbefaler på sterkeste og holde seg unna dette stedet.
Bestilte en veldig god skalldyrstallerken. Blåskjell, svære reker både med og uten skall, krabbeklør, 1 stor sjøkreps og vanlig kreps uten skall. Ingenting å si på prisen heller. 310 er helt innafor for en slik porsjon Mat: 5/5
Først så kom maten seint 1 time. Så fant en av oss et hår i maten, pommes fries var dårlig kunne vært stekt lengre, høy pris for dårlig mat. Ikke særlig barnevennlig.Mat: 3/5
Den så helt topp ut men vi var ikke inne da vi gikk tur og var tidlig på sommeren. Mest idylliske sted jeg huske å ha vært var nettopp her i Gjeving.
Pommes frites ble servert nesten rå, uten verken salt eller grillkrydder, sammen med en kald bearnaisesaus. Blåskjellene var vassene og hadde lite smak og dårlig tilbehør. Vi ble matforgiftet av blåskjellene, og satt resten av kvelden med hodet i doskåla. Ellers måtte me hente menyene selv og ble servert mat av en fremmed uten uniform.
Oppdatert 2023. Denne gangen var fiskesuppa god Oppdatert 2020. Hadde burgertallerken og fiskesuppe. Burgeren var god, men suppa er ikke som den var. Vi kommer nok til å komme igjen, men da ikke bestille fiskesuppe. God atmosfære, god mat, og eieren av stedet er en artig kar som gjerne slår av en prat :- Betjeningen pratet dårlig norsk sist vi var der, men det var ikke noe problem å få bestilt det vi skulle ha.
Vi bestilte en pommes frites med saus og dampende blåskjell. Pommes frites ble servert nesten rå, uten verken salt eller grillkrydder, sammen med en kald bearnaisesaus. Blåskjellene var vassene og hadde lite smak og dårlig tilbehør. Vi ble matforgiftet av blåskjellene, og ble svært dårlig med oppkast. Vi måtte hente menyene selv og ble servert mat av ansatt uten uniform.
Hærlig mat og trivelig atmosfære. Anbefales
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler