facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Båtfabrikken

Båtfabrikken

Info

Standardiserte og komplette båtpakker (båt, motor og tilhenger)til en konkuransedyktig pris. Vi er de eneste i Norge som tilbyr slik bestilling på nett!

Historie

Vår visjon er å tilby standardiserte og komplette båtpakker med båt, motor og tilhenger til en svært lav pris. Vi er de eneste i Norge som tilbyr bestilling av en slik komplett pakke enkelt på nett. Båtene har et unikt moderne design og produseres fortløpende på fabrikken i Norge. Båtene er selvlensende og produseres i moderne HDPE (myk-plast), noe som gir lang levetid og lite behov for vedlikehold. Grunnet effektive og lave produksjons- og administrasjonskostnader kan vi tilby pakkene til en pris ingen andre på det Norske markedet kan matche.
Ikke nøl med å ta kontakt med oss for mer informasjon!

Adresse: Gamle Riksvei 75A, 3057 Drammen, Norway
Telefonnummer: 4746778379
on.nekkirbaftab@tsop
By: Drammen
Rute: Gamle Riksvei 75A
Postnummer: 3057


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: byrding 14 båt, byrding 14 båt test, byrding 14 test
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Båtfabrikken.

Drammen produsent

åpningstider, plassering. Gamle Riksvei 75A drammen båtforhandler kart bykart, satellitt visning. Båtfabrikken adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Båtfabrikken. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Båtfabrikken med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler