facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bakken Motor

Bakken Motor

Info

Vi ønsker deg velkommen til Norges største permanente fritidsbåtutstilling.

Historie

Ønsker du veiledning knyttet opp imot produktinformasjon, pristilbud, innbytte, finansiering, forsikring, reservedeler, båtutstyr, service, båtopplag, servicedeler, ettermontering av utstyr, utbedring av skrogskader, utbedring av reklamasjoner eller annet?

Ta kontakt med oss nå slik at vi kan veilede deg på best mulig måte og deretter følge deg opp med effektiv kundebehandling og profesjonell service.

Vårt autoriserte servicesenter holder åpent 6 dager i uken hele året og tilbyr eksisterende og nye kunder kvalifisert og godkjent service. Vi ivaretar dine behov med et felles mål om kvalitetsikring. Vi tilbyr deg merkeservice, utbedring, opplag og reparasjoner, samt kvalitet og produktsikring knyttet opp imot garantiforpliktelser og serviceintervaller på alle våre produkter. Dersom du bor du et stykke unna sender vi deg gjerne våre produkter hjem til deg uansett hvor du bor i Norge.

Vi ønsker alle nye og eksisterende kunder velkommen til Norges største permanente utstilling av fritidsbåter og påhengsmotorer.

Vi er størst på utvalg – suverene på service – best på pris!



"Bakken Motor representerer en eksklusiv Mercury Marine premium flagshipstore og er en av Norges ledende forhandlere av fritidsbåter og Mercury påhengsmotorer.Vi gir deg trygg og god veiledning ved kjøp av ny båt og profesjonell oppfølgning i vår salgsavdelingMercury certified servicesenter med høy kompetanse og sertifiserte Mercury teknikere!Vi gir deg trygg veiledning i vår salgsavdeling og høy kompetanse på vårt Mercury certified servicesenterMercury Marine certified servicesenter med høy kompetanse i alle leddOpplev Norges råeste permanente utstilling av fritidsbåter fra de beste produsentene og Norges største utstilling av Mercury påhengsmotorer.Vi er størst på utvalg – Best på pris!"
Adresse: Kobbervikdalen 115, 3036 Drammen, Norway
Telefonnummer: 32260180
By: Drammen
Rute: Kobbervikdalen 115
Postnummer: 3036


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: bakken motor erfaringer, bakken motor proff, bakken motor åpningstider, http bakken motor no fritid tilhengere, bakken motor verksted, båtutstyr drammen, bakken motor stefan, påhengsmotor
Anmeldelser
Bakken Motor gjorde en kjempejobb med motorbytte på båten vår. Vi byttet til en Mercury SeaPro 150 med full integrasjon mot øverig elektronikk i båten slik at vi kan styre turtall og trim!!! på motoren fra alle multifunksjonsskjermer. Flott utført jobb, med fin tildekking av gamle hull etter øvrig instrumentering som ikke lengre var nødvendig. Jeg anbefeller Bakken Motor på varmest, og skulle gjerne gitt dem 6 stjener!
Bakken Motor sitt verksted!! Jeg hadde problemer med min Mercury Optimax som kom rett fra verkstedet til et Båtsenter i Horten. Stakk innom Bakken Motor for råd. "kom med båten så skal jeg hjelpe deg" var svaret fra Bakken Motor" på en torsdag i midten av junisikkert nok å finne på i de tider for et båtverksted.... Da jeg kom med båten så kom 3 pers ut og fikk rettet opp feilen som var gjort i Horten og motoren fungerer nå som den skal! Tusen takk for fantastisk service!
Norges største av verdens beste produsenter på en sted. Det gir mening å besøke. Bestiler båten i godt tid, får den klært til sesongen. Stor delelager, nesten aldri ventetid med de meste Trenger du et teknisk råd om båt? Høre med Thor-Espen, hygelig fagmann som alltid har løsning og svar til alt du trenger. Riktig sted til de som verdsetter tid og kvalitet.
Flott butikk, mye fint å se på... men opplevde en litt merkelig kundebehandling/skjevfordeling i arbeidsoppgaver hos de ansatte. 1 mann i kassa som løp rundt og gjorde det han kunne for å tilfredsstille kunden han holdt på med, mens 2-3 andre ansatte sitter i hvert sitt hjørne og ikke enser kunder i butikken, og når man går å spør om hjelp, eller at man skal hente noe, får man beskjed om å henvende seg i kassen.
Har vært her før for å prøve å bestille deler uten hell , men tenkte at alle gode ting er tre. Det var det ikke. Opplever de som sitter i skranken som kunnskapsløse, lite hjelpsomme og tildeles arrogante. Skal kjøpe meg ny båt neste år men det blir ikke hos Bakken Motor det har jeg i hvert fall bestemt meg for.
Alt til båt fås bestilt til minste del. Hyggelig og hjelpsom bak kassa.
Flott butikk og godt utvalg. Men - selvopplevd , og også hørt av andre kunder : " Det er innenfor " ifølge butikken " når det er ting som ikke er helt fint og pent , men som en først oppdager etter kjøpet. Litt lettvint kundebehandling !?
Veldig fornøyd med super service med garantireparasjon av utenbordsmotor. Anbefales.
Mer useriøse og arrogante selgere skal man lete lenge etter. Var innom for å kikke på en Uttern d77, etter å ha vandret rundt i butikken i 10 minutter uten at noen selger oppsøkte meg, oppsøkte jeg selger selv. Etter litt leting fant jeg han bak en PC skjerm. Da han til slutt «viste» meg båten, sto han mer på telefonen enn å forsøke å selge et produkt, greit nok at det er fredag ettermiddag, men det går fremdeles an å hjelpe. Mulig han ikke tok meg seriøst da jeg er 24 år?? Da jeg spurte om innbyttebåt var aktuelt, virket det som om det er det dummeste han har hørt noen gang. Da jeg kom hjem googlet jeg heldigvis etter en annen forhandler av Uttern, fant en i Tønsberg og kjøpte heldigvis den nye båten min der.
Kjøpte ny båthenger som var priset lavere enn hos konkurrenter. Henger viste seg å ha transportskade, og det ble en del styr med å ordne dette siden jeg bor langt unna, og måtte hente og levere del hos dem. Fikk tilbud om kompensasjon i form av 15% rabatt på tilleggsutstyr som utgjorde 240 kroner, og takket nei til dette.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bakken Motor med offentlig transport


Kobbervikdalen 104 160 meter
35
96
Trillingen 410 meter
35
96

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bakken Motor.

Drammen båtforhandler

åpningstider, plassering. Kobbervikdalen 115 drammen båtservice kart bykart, satellitt visning. Bakken Motor adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bakken Motor. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bakken Motor med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Suzuki Marine Norge Suzuki Marine Norge 1 km Landsdekkende leverandør av båtglede siden 1932. Våre merker: Suzuki motorer, Askelad...
JetTrade.no JetTrade.no 3 km Arugant og selvsikker og lite kundevennlig
Skips og Båtutstyr as Skips og Båtutstyr as 3 km Liten butikk med mye innhold. En god del utstyr i butikken, men eieren får tak i det ...
Italmarin Italmarin 3 km Her blir båtene skreddersydd til kundene!
Vannscooter Service As Vannscooter Service As 5 km Ekstremt høy kvalitet på utført arbeid, samt høy proffesjonalisme og yrkesstolthet. S...
Båtfabrikken Båtfabrikken 12 km Standardiserte og komplette båtpakker (båt, motor og tilhenger)til en konkuransedykti...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler