facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Baltazar

Baltazar
Info
Baltazar leverer kort og papirvarer
til butikkar og private. På denne sida finn du nyheiter og tilbud frå nettbutikken vår, pluss annan nyttig info.

Geschichte
BALTAZAR har frå 1993 importert kort og papirvarer for engrossalg til norske butikkar. Vareutvalet er etterkvart blitt utvida til også å omfatte gåveartiklar. Hausten 2016 opnar me nettbutikk. Denne er to-delt, og kan nyttast både av privatkundar og av butikkar.

Vår forretningside er å finne fram til små og mellomstore produsentar som lagar kort og beslekta produkt med særprega design og god kvalitet. Me vil at kundane hjå oss skal finna produkt med særpreg, og ikkje slike varer du finn i alle kioskar og supermarked.

Dei fleste av leverandørane våre held til i Storbritannia, men vi importerer også frå Frankrike, Polen og Tyskland. For å finne nye produkt og halde oss oppdatert når det gjeld trendar osv, besøker me stadig messer i utlandet.

BALTAZAR er eit lite familiefirma, med forretningskontor og lager på Voss. Ein selgar besøker butikk-kundar på Østlandet.

Kvar haust finn du oss dessutan med stand på Oslo Design Fair på Lillestrøm (tidl. Gave-og interiørmessen).

Har du butikk og ønsker å bestille varer frå oss, eller er du privatperson på jakt etter noko nytt og spennande - er det berre å bla seg gjennom utvalet i nettbutikken vår.



Velkommen til Baltazarkort.no !

Produkte
gratulasjons kort, kunstkort, minikort, maxikort kortmapper, kortpakker, brevpapir vaksne, brevpapir barn,
innb skrivebøker, notisbøker, dagbøker med lås, bursdagskalendere, årskalendere, dagbøker daterte, bokmerke, blokker, shoppinglister, spiralbøker, invitasjonar, sparebøsser, telyslampar, jute vesker,
Adresse: Vangsgata 52, Voss
Telefonnummer: 90825693
on.trokrazatlab@tsop
By: Voss
Rute: Vangsgata 52



relaterte søk: baltazar meny, baltazar uteservering, baltazar oslo anmeldelse, baltazar konge, baltazar kirkeristen, baltazar wiki, enoteca baltazar, baltazar barnetv
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Baltazar.

Voss nettsted

åpningstider, plassering. Vangsgata 52 voss detaljhandel kart bykart, satellitt visning. Baltazar adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Baltazar. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Baltazar med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Yamahatunet på Voss Yamahatunet på Voss 1 km En sjarmerende butikk, godt utvalg, god service. Anbefales virkelig.
Sylvsmidja Sylvsmidja 2 km Sylvsmidja - Norges største tilverkar av bunadsølv - Blenkjande handverk frå Voss
Voss Handelshus Voss Handelshus 2 km Bra parkering, greie butikker og alltid god service uansett butikk
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler