facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Barnecamp

Barnecamp

Info

Med over 600 barn og 300 frivillige er BarneCamp en av Norges største barnefestivaler med actionfylte aktiviteter, tivoli, tøffe show og søndagsskole XXL.

Historie

Hva skjer?
Hvert år samles flere hundre barn ei uke på BarneCamp. Deltagerne på BarneCamp blir inndelt i tre ulike aldersgrupper, slik at de lettere kan finne venner på samme alder.
Det er ulike aktiviteter for de forskjellige aldersgruppene (se nærmere info og inndeling på http://oks.no/event/barnecamp-2017), men det blir: såpesklie, hinderløype, strikktrampoline, ballhav, ATV-kjøring på bane, klatring, hobbyverksted, kjemilab, bløtkakebaking, ansiktsmaling, elektriske biler, sumobryting, snekkerverksted, stable bruskasser med lift og sikring, zorba ball, bålbygging, bungee run, pole Joust, zip vaier, kidneyball, spesialstyrker, Fotball Academy og dansegruppe.
I tillegg blir det felles samlinger med innslag av historiefortellinger og sanger med budskap fra Bibelen. Samlingene skjer i form av et show med kult lys, dansere, konkurranser og morsomme innslag.
Dette blir dager med fest og moro som du ikke kan gå glipp av!

For hvem?
Dette er årets høydepunkt for alle barn mellom 3-12 år (avsluttet 6. klasse). Barn i 3 års alderen må ha med en forelder for å kunne delta. Barn som har avsluttet 7. klasse er velkommen til å bli med som ledere. Vi har mange ulike oppgaver tilpasset alder og ønsker.

Når?
BarneCamp 2017 blir fra mandag 26.juni t.o.m. fredag 30. juni, alle dager kl. 09:30-15:00.
BC-FO (BarneCamp FritidsOrdning) fra 07:00-09:30 og 15.00-17.00.
Om barnet ønsker å delta på BC- FO, må dette bestilles ved påmelding.
I tillegg kommer familiedagen lørdag 1. juli med familiesamling kl 11, grilling og mange morsomme aktiviteter etterpå. I tillegg kommer tradisjonen tro helikopteret og kaster ut godteri til barna denne dagen

Hvor?
BarneCamp arrangeres av Oslo Kristne Senter og alt gjennomføres i og rundt våre lokaler på Kjeller.

Adresse: Trondheimsveien 50, 2007 Kjeller
Telefonnummer: 92656145
By: Kjeller
Rute: Trondheimsveien 50
Postnummer: 2007


Nærliggende lignende selskaper
Romerikskirken Romerikskirken 85 meter Hører ikke til kirken. Men er på flere arr. der. Fin plassering.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler