facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Romerikskirken

Romerikskirken

Info

En kirke for folk som deg - OKS Romerikskirken er en familievennlig kirke med stort engasjement for både barn, unge og voksne. Vi ønsker å være et sted der gode vennskap bygges og livet med Gud utvikles!

Historie

OKS Romerikskirken er en familievennlig kirke med stort engasjement for både barn, unge og voksne. Vi ønsker å være et sted der gode vennskap bygges og livet med Gud utvikles! Kirken flyttet hit til Tandbergbygget på
Kjeller i 1994. I tillegg til å være en lokal kirke er dette også hovedbasen for Oslo Kristne Senter sine avdelinger i Norge.

Vi har varierte og ukentlige tilbud for barn og ungdom:
OKS Kidz for alle barn 3-12 år.
Inside:Out for alle tenåringer.
OKS grunnskole (1-10. klasse) med over 200 elever.

Vår oppgave

Bringe Jesus til mennesker i vår verden, og mennesker i vår verden til Jesus.

Adresse: Trondheimsveien 50, 2007 Kjeller
Telefonnummer: 64846400
on.nekrikskiremor@tsop
By: Kjeller
Rute: Trondheimsveien 50
Postnummer: 2007



relaterte søk: romerikskirken barnecamp, oslo kristne senter skole, oslo kristne senter utleie, oks festival 2018, oks sommercamp 2018, oks klatring, oks barnecamp 2018, oks kjeller utleie
Anmeldelser
Hører ikke til kirken. Men er på flere arr. der. Fin plassering.
Dette gjorde inntrykk! Jeg besøkte Romeriks kirken i dag. Etter påmelding på menighetens nettside deltok jeg på gudstjenesten kl 11. Jeg følte meg varmt velkommen. Følelsen var avslappet og nær. Levende og varm allsang. Trond Egil Lunde snakket om " tillatelse til å være underveis" Presentasjonen var gjennomarbeidet og alle bibelhenvisninger ble vist på LED skjermen, som dekket hele veggen bak scenen. Forhåndsregler for smittevern ble forbilledlig presentert og etterlevd. Jeg følte meg trygg gjennom hele gudstjenesten.
Dette lokalet er bare helt perfekt for store arrangementer som fester og bryllup osv. Jeg var her på ett bryllup, det var ca 800 gjester og det var fortsatt plass til fler. Jeg er fortsatt satt ut etter hvor stort lokal det er, det kunne bare vært litt mer lys i lokalet da mener jeg noen områder i lokalet som var litt mørkt belyst. Det er en stor parkeringsplass der, så ingen problem med å parkere mange biler der. Jeg kan tenke meg at det må ha tatt mange timer å pynte dette dette lokalet, skaff dere mange som kan hjelpe til ellers kan det ta dere hele natta før dere er ferdig med å pynte men mange får andre til å pynte lokaler så det er opp til en hver person om hva de ønsker.
Bedre før, med Aage Åleskjær,... Men nå er det en ny tid.
Var tilfeldigvis på besøk i området, og deltok på et veldig flott møte. Kommer tilbake!
3'rd shot Covid Vaccine. Doing my best for protection
Fresh, uplifting, Welcoming. Different meetings for kids, youth, students and old.
For en kirke! Kjennes som å komme hjem!
For tiden vaksinesenter.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Romerikskirken.

Kjeller kirke

åpningstider, plassering. Trondheimsveien 50 kjeller religiøs organisasjon kart bykart, satellitt visning. Romerikskirken adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Romerikskirken. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Romerikskirken med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Barnecamp Barnecamp 85 meter Med over 600 barn og 300 frivillige er BarneCamp en av Norges største barnefestivale...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler