facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bauge Auto Elitecup

Bauge Auto Elitecup

Info

Bauge Auto Elitecup er en fotballturnering som arrangeres av Vard Haugesund sammen med Bauge Auto. Cupen avvikles årlig i vakre Haugesund Idrettspark.

Adresse: Skeisvannvsveien 12B, 5519 Haugesund, Norway
Telefonnummer: 93245511
By: Haugesund
Rute: Skeisvannvsveien 12B
Postnummer: 5519



relaterte søk: Regy Cup 2023, Elitecup 2023
Anmeldelser
Fine lokaler, rask service, biler til alle ønsker, selgere som kan faget sitt.
Kjekke menesker med sansen for god service. Det e ein trygge plass for både bil og mann
Vi kjørte bort for å se på mulig ny bil utenfor butikken. Regnet med at de hadde stengt, men plutselig kom en mann ut og spurte om vi hadde lyst til å prøvekjøre noen av modellene. Godt initiativ! Vi fikk prøvd bilen vi vurderer og fikk med oss tilbud etter hyggelig samtale. God service som mange andre bilforhandlere burde etterfølge.
Alltid kundens beste i tankene.
Under gjennomsnittet. Få eller ingen som er interessert i bilmerkene som de selger. Hele butikken fremstår som en bruktbilbutikk. Så godt som null entusiasme å spore. Er ikke imponert av kunnskapsnivået heller. Har desverre opplevd at de også er frekke mot kunden.
Fantastisk service
Kjempebra
Ypperlig service.
Så langt har Bauge Auto vist seg fra sin beste side, så får tiden vise om de 5 stjernene holder seg etter at den bilen blir levert også. :
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bauge Auto Elitecup.

Haugesund ıdrettslag

åpningstider, plassering. Skeisvannvsveien 12B kart bykart, satellitt visning. Bauge Auto Elitecup adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bauge Auto Elitecup. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bauge Auto Elitecup med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Rivaldamer Rivaldamer 227 meter Dette er den offisielle siden til Rival håndball damer! Her blir det postet arrangeme...
Haugaland Atletklubb Haugaland Atletklubb 227 meter mitt første inntrykk? Jeg er visuelt glad!
Haugesund Ju-Jutsu Klubb Haugesund Ju-Jutsu Klubb 275 meter Haugesund Ju-Jutsu klubb er medlem i Norges Kampsport forbunds, Ju-Jutsu seksjon.
Haugesund Havfiskeklubb Haugesund Havfiskeklubb 2 km Haugesund havfiskeklubb har som formål å arrangere nordsjøfestivalen i havfiske. Året...
StudKick HVL StudKick HVL 2 km Kontonr.: 1503.30.14411 Merk betaling med "navn"+"studentnummer". International stud...
Haugesund Rideklubb Haugesund Rideklubb 2 km Kjempefin plass for hestefolk. Men ha respekt for Koronatider og ta kontakt via telef...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler