facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Haugesund Ju-Jutsu Klubb

Haugesund Ju-Jutsu Klubb

Info

Haugesund Ju-Jutsu klubb er medlem i Norges Kampsport forbunds, Ju-Jutsu seksjon.

Historie

Jujutsu (jiujitsu, ju jitsu, ju-jitsu) er en fellesbetegnelse på kampmetoder med røtter tilbake til de japanske samuraiene. I Norge praktiseres ju jutsu både som kampkunst, kampsport og selvforsvar. Begrepet «ju» henspiller polaritetene og kan oversettes med myk, smidig, fleksibel og «jutsu» med teknikk, ferdighet eller dyktighet.

Jujutsu i praksis:

Jujutsu praktiseres mest som ulike selvforsvarssystemer rundt om i verden, utviklet utenfor Japan. Systemene inneholder ofte et mangfold av forsvarsteknikker med slag, spark, grep og kast i kombinasjoner.
Jujutsutrening gir utøvere et stort arsenal av selvforsvars- og kampteknikker. Innledningsvis læres blant annet riktige fallteknikker. Frigjøringer, parader, slag/spark, holde-/ låsegrep og nedlegginger/kast, med mer, læres også etter et progressivt pensum. Avtalte selvforsvarsteknikker øves med partner og innbefatter metoder for både avstand og ved kroppskontakt. Treningen kan være svært allsidig og inneholde et stort mangfold av teknikker og kombinasjoner av disse.

Adresse: Lotheparkvegen 14, 5522 Haugesund, Norway
By: Haugesund
Rute: Lotheparkvegen 14
Postnummer: 5522


åpningstider

Mandag: 18:00 - 19:30
Tirsdag: 18:00 - 21:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Haugesund Ju-Jutsu Klubb.

Haugesund kampsportskole

åpningstider, plassering. Lotheparkvegen 14 haugesund ıdrettslag kart bykart, satellitt visning. Haugesund Ju-Jutsu Klubb adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Haugesund Ju-Jutsu Klubb. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Haugesund Ju-Jutsu Klubb med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler