Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Berg-Hansen Reisebureau

Berg-Hansen Reisebureau

Info

Få gode ideer og råd om jobb- og privatreiser, firmaturer, kurs og konferanser. 24 timer i døgnet året rundt er vi her for deg ;)

Historie

Vi i Berg-Hansen jobber for å gjøre reisehverdagen enklere og mer effektiv for våre kunder. Som kunde i Berg-Hansen reiser du ikke alene. 24 timer i døgnet vil du ha oss tilgjengelig for bestilling, spørsmål og endringer ved reisen. Dersom noe uforutsett skulle oppstå, hjelper vi deg med å finne alternative løsninger.

Internasjonalt samarbeider vi med Carlson Wagonlit Travel: http://www.carlsonwagonlit.com/en/

Vår oppgave

Det er lønnsomt for en bedrift å inngå en reisebyråavtale med Berg-Hansen. Vi bidrar til reduserte reisekostnader, har gode leverandøravtaler og kvalitetssikrer alle våre leverandører.

Berg-Hansen har løsninger for alt fra små til store kunder. Vi har produkter tilpasset jobbreiser, møter, kurs, konferanser og firmaturer. I tillegg har vi privatreiser, hvor vi selger alt fra charterferier til storby og langreiser.

Produkter

Berg-Hansen Webgate
Enkel Reiseregning

Adresse: Oslo, Bergen, Stavanger og 15 franchisekontorer over hele landet., 0153 Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 22 00 80 50
By: Oslo
Rute: Oslo, Bergen, Stavanger og 15 franchisekontorer over hele landet.
Postnummer: 0153relaterte søk: berg hansen kristiansand, berg-hansen webgate, berg hansen oslo, berg hansen drammen, berg hansen ålesund, berg hansen sortland, berg hansen kontakt, berg hansen uib
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;