facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for KILROY Norway

KILROY Norway

Info

Skreddersydde tjenester og produkter med mål om å gi ungdom og studenter opplevelser for livet gjennom reise, utdanning og arbeid i utlandet.

Vår oppgave

KILROY spesialiserer seg på skreddersydde tjenester og kvalitetsprodukter med mål om å gi ungdom og studenter internasjonal forståelse og opplevelser for livet gjennom reise, utdanning og praktisk arbeid i utlandet.

Produkter

FLYBILLETTER
KILROY tilbyr billige flybilletter over hele verden. Du kan booke online eller snakke med en reisespesialist som kan hjelpe med mer kompliserte reiseruter. Vi har spesielle flybilletter til ungdom og studenter.


JORDEN RUNDT OG BACKPACKING
KILROY er spesialister på Jorden Rundt, backpacking og andre eventyr som krever grundig planlegging. Våre reisespesialister har selv reist som backpackere i hele verden.


UTDANNELSE I UTLANDET
KILROY education tilbyr gratis veiledning og hjelp gjennom søknadsprosessen hvis du vil studere i utlandet - enten som en del av din nåværende utdannelse eller om du vil ta en hel bachelor eller mastergrad på et universitet i utlandet.


HOTELL & HOSTEL
KILROY tilbyr overnatting på hoteller og hosteller i hele verden. Prisene varierer etter sted og kvalitet. Billigst og mest populært blant backpackere er hosteller. Kan bestilles online eller via tlf/butikk.


BIL, CAMPERVAN OG MOTORHOMES
KILROY tilbyr leie av biler, campervans og motorhomes. De mest populære kjør-selv landene utenfor Europa er USA, Canada, Australia og New Zealand.


OPPLEVELSESREISER
KILROY tilbyr mer enn 1000 forskjellige opplevelsesreiser i hele verden. Turene har typisk en varighet 1-4 uker og man reiser i små grupper. Inkl. lokal guide, transport, overnatting og noen måltider. Flyreise t/r kommer i tilegg. Men vi hjelper selvsagt med dette også.


REISEFORSIKRING
Dra aldri på tur uten! Så kort kan man si det.


FRIVILLIG ARBEID
Gjør en forskjell - for deg selv og andre!
Med KILROY kan du reise ut i verden og få mer enn du kunne ane ut av reisen din. Hva med å legge inn et opphold for å hjelpe andre som trenger din hjelp? Enten som en del av din Jorden Rundt reise eller som en helt egen reise.

WORKING HOLIDAY
Ønsker du å kombinere din reise med et spennende jobbeår i utlandet? Ta kontakt med KILROY for informasjon om Working Holiday i Australia, New Zealand eller Canada.

KONTAKT KILROY
Ring 026 33 eller send en email til [email protected]
KILROY education treffes på 23 10 23 60 eller på email
[email protected]



"Vi tror at det å møte verden, med alle dens mennesker og kulturer, har en dyp og positiv innvirkning på deg og din fremtid. Vår erfaring er at den lærdommen og opplevelsene som en person høster i løpet av en reise har en tendens til å gjøre oss til bedre medmennesker. Det er derfor vår lidenskap til reising går så dypt, og hvorfor vi gjør vårt aller beste hver eneste dag for å hjelpe reisende som deg selv til å utforske verden.I jula er butikken stengt for besøk, men vi holder åpent på telefon som normalt. God Jul!"
Adresse: Kirkegata 32, 0153 Oslo, Norway
Telefonnummer: 026 33
on.yorlik@slevart
By: Oslo
Rute: Kirkegata 32
Postnummer: 0153


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 11:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 17:00


relaterte søk: kilroy backpacking, kilroy oslo, kilroy flybilletter, kilroy travels, kilroy student, kilroy norge, kilroy bergen, kilroy trondheim
Anmeldelser
Har hatt Kilroy som samarbeidspartner i planlegging og gjennomføring av reiser til Indonesia, Asia, Australia og New Zealand. Har opplevd kvalitet og profesjonalitet i alle ledd. Med lite reiseerfaring har det vært en stor trygghet å ha Kilroy som støtte underveis. Reisene har blitt tilpasset mine ønsker, og alle endringer underveis har blitt håndtert på utmerket vis. Selskapet sitter på mye erfaring og har et stort nettverk av samarbeidspartnere i ulike land. De har også vært tilgjengelig 24/7 for spørsmål underveis. Absolutt ingenting å klage på! Anbefales sterkt hvis du er ute etter en trygg reise, hvor dine ønsker hele tiden er førsteprioritet!
Vil sterkt anbefale å ta kontakt med Kilroy om du vurderer å reise og lurer på noe. Du finner gode forslag, informasjon og kontaktinformasjon på hjemmesiden. De har mye å tilby, både gjennom planlegging av egne reiser, men også opplegg og fellesreiser for de som reiser alene slik som meg. Jeg har fått god, hjelpsom og ærlig rådgivning fra Stephani i Kilroy. Fått raskt svar og super hjelp med å booke min reise, og god informasjon om mine muligheter. Nå ser jeg fram til fellesreise og å møte andre unge i samme situasjon!
Vi er en gjeng på 7 jenter som skal til Thailand på nyåret, og har fått veldig god hjelp til å planlegge og skreddersy turen sånn som vi ville den skulle se ut av Kilroy! Alt i alt er vi superfornøyde så langt, og synes det er veldig deilig å slippe å måtte fikse alt av bestillinger og planlegging selv når vi er såpass mange som skal reise sammen. Nå gleder vi oss til avreise!
Fikk veldig god hjelp ifm bestilling av en feriereise til Patagonia. Svært rask og meget hyggelig service fra Mari ved besøk på Kilroy-kontoret, og tilsvarende god oppfølging på epost og telefon i etterkant. Spørsmål og ønsker/behov ble avklart fortløpende, og flytransporter undersøkt og tilrettelagt iht våre ønsker. Ingen "skjulte tillegg" eller lignende ift avklarte priser. Oppsummert: usedvanlig god service og oppfølging!
Dyktige ansatte med masse erfaring og supre tips! Reiser aldri langt noen ganger også kort uten å booke noe gjennom Kilroy. Tilbyr en rekke aktiviteter, destinasjoner og tilbud som passer hva enn jeg føler for å oppleve.
Fantastisk god hjelp fra dagen jeg tok kontakt og til etter reisen var gjennomført. Anbefales på det sterkeste og kommer til å bruke Kilroy på mine fremtidige reiser! Kan spesielt anbefale Mari som reisespesialist
Jeg og en venninne var på backpackertur høsten 2022. Kilroy hjalp oss å skreddersy en pakketur med alle elementene vi ønsket på turen. Vi begynte planleggingen av turen allerede et år før vi skulle reise. Fikk mange gode tips og ble fulgt opp av Kilroy underveis til reisen startet. Dette gjorde at vi følte oss sikker på at vi ble å dra innom de beste stedene på destinasjonene og fikk svar på de tingene vi lurte på. Alt i alt veldig fornøyd.
God service, rask responstid og gjennomført oppfølging. Anbefaler hjelp fra Kilroy på det sterkeste om man ønsker å studere i utlandet.
God service, fikk gode tips og råd fra dagen vi tok kontakt. Oppfølging etterpå har vært veldig bra. Imøtekommende og serviceinnstilte ansatte. Anbefales!
Rask svartid. Får alltid svar samme dag som jeg henvender meg. De strekker seg dessuten langt for å svare på alt av spørsmål etter beste evne.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon KILROY Norway.

Oslo reisebyrå

åpningstider, plassering. Kirkegata 32 kart bykart, satellitt visning. KILROY Norway adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på KILROY Norway. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om KILROY Norway med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler