Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for KILROY Norway

KILROY Norway

Info

Skreddersydde tjenester og produkter med mål om å gi ungdom og studenter opplevelser for livet gjennom reise, utdanning og arbeid i utlandet.

Vår oppgave

KILROY spesialiserer seg på skreddersydde tjenester og kvalitetsprodukter med mål om å gi ungdom og studenter internasjonal forståelse og opplevelser for livet gjennom reise, utdanning og praktisk arbeid i utlandet.

Produkter

FLYBILLETTER
KILROY tilbyr billige flybilletter over hele verden. Du kan booke online eller snakke med en reisespesialist som kan hjelpe med mer kompliserte reiseruter. Vi har spesielle flybilletter til ungdom og studenter.


JORDEN RUNDT OG BACKPACKING
KILROY er spesialister på Jorden Rundt, backpacking og andre eventyr som krever grundig planlegging. Våre reisespesialister har selv reist som backpackere i hele verden.


UTDANNELSE I UTLANDET
KILROY education tilbyr gratis veiledning og hjelp gjennom søknadsprosessen hvis du vil studere i utlandet - enten som en del av din nåværende utdannelse eller om du vil ta en hel bachelor eller mastergrad på et universitet i utlandet.


HOTELL & HOSTEL
KILROY tilbyr overnatting på hoteller og hosteller i hele verden. Prisene varierer etter sted og kvalitet. Billigst og mest populært blant backpackere er hosteller. Kan bestilles online eller via tlf/butikk.


BIL, CAMPERVAN OG MOTORHOMES
KILROY tilbyr leie av biler, campervans og motorhomes. De mest populære kjør-selv landene utenfor Europa er USA, Canada, Australia og New Zealand.


OPPLEVELSESREISER
KILROY tilbyr mer enn 1000 forskjellige opplevelsesreiser i hele verden. Turene har typisk en varighet 1-4 uker og man reiser i små grupper. Inkl. lokal guide, transport, overnatting og noen måltider. Flyreise t/r kommer i tilegg. Men vi hjelper selvsagt med dette også.


REISEFORSIKRING
Dra aldri på tur uten! Så kort kan man si det.


FRIVILLIG ARBEID
Gjør en forskjell - for deg selv og andre!
Med KILROY kan du reise ut i verden og få mer enn du kunne ane ut av reisen din. Hva med å legge inn et opphold for å hjelpe andre som trenger din hjelp? Enten som en del av din Jorden Rundt reise eller som en helt egen reise.

WORKING HOLIDAY
Ønsker du å kombinere din reise med et spennende jobbeår i utlandet? Ta kontakt med KILROY for informasjon om Working Holiday i Australia, New Zealand eller Canada.

KONTAKT KILROY
Ring 026 33 eller send en email til [email protected]
KILROY education treffes på 23 10 23 60 eller på email
[email protected]

Adresse: Kirkegata 32, 0153 Oslo, Norway
Telefonnummer: 026 33
By: Oslo
Rute: Kirkegata 32
Postnummer: 0153


åpningstider
Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 11:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 17:00


relaterte søk: kilroy backpacking, kilroy oslo, kilroy flybilletter, kilroy travels, kilroy student, kilroy norge, kilroy bergen, kilroy trondheim
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;