facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bergen Marine As

Bergen Marine As

Info

En av norges største båtforhandler. Vi forhandler båter som Quicksilver, Uttern, Hydrolift, Saga og Bavaria
Vi har i tillegg stor bobilavdeling med merker fra Benimar, Malibu og Eura Mobil. Ta turen innom oss for en hyggelig prat om din neste ferie!



"Bergen Marine AS er en av Norges ledende båt & bobilforhandlere. Innen båt representerer vi kjente båtmerker som Uttern, Quicksilver, Notrdkapp, Saga, Bavaria og Hydrolift og innen bobil Eura Mobil, Benimar, Autostar og Malibu.Gjør en trygg og god handel hos Bergen Marine AS"
Adresse: Grimstadveien 93, 5252 Søreidgrend, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 55 12 00 00
moc.eniram-negreb@tsop
By: Søreidgrend
Rute: Grimstadveien 93
Postnummer: 5252


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: bergen marine service, bergen marine senter, bergen marine as søreidgrend, båtforhandler bergen, bergen båtsenter, mercury bergen, brukte båter bergen, bergen marine bobil
Nærliggende lignende selskaper
Yacht Marine Service As Yacht Marine Service As 512 meter Greit sted , mye til mc
Nye Norsk Båtsenter AS Nye Norsk Båtsenter AS 679 meter Topp service hver gang jeg er innom
Princess Yachts West Norway Princess Yachts West Norway 711 meter Veldig god service og oppfølging iforbindelse med båtkjøp. Noe som er sjelden i båtve...
Anmeldelser
Yter meget god service og pålitelige selgere
Fantastisk service!! Delelager/verksted skiller seg ut fra alle andre konkurrerende delelagre/verksted jeg noen gang har vært i kontakt med og benyttet meg av. Det utvises en service og velvilje til å hjelpe som er meget bra. Deler kommer superraskt, og kompetansen er høy. Vil spesielt berømme Øyvind på delelager for å holde ut med maset mitt.
Helt topp service fra A til Å. Har kjøpt båt av Stian tidligere, da med innbytte av båt. Byttet inn båt og kjøpte bobil av Tim nå. Veldig ryddig og bra hele veien. De få småmangler som var, var dokumentert og avbildet i salgsprospektet helt ubetydelige ting, men gode bilder som viste og påpekt med ord. Alle er veldig hyggelige der, Daglig leder kom innom og gratulerte, noe som også var veldig hyggelig. Så å ta turen fra Toten til Bergen for en god handel, det kommer til å gjenta seg. Det kommer nok flere fra Toten og :
Kjøpte båt usett etter å ha snakket med Stian hos Bergen Marine. Fikk båten levert 25 Mars. Hatt noen spørsmål i etterkant av levering og Stian har vært helt fantastisk på oppfølging. Alltid tilgjengelig har og fått svar og hjelp etter stengetid Utrolig serviceminded og en genuin vilje til å følge opp meg som kjøper. 5 stjerner til forhandler og 6 stjerner til Stian Matre for god kundeservice.
Vi mistet første ferieuke vår på grunn av uproff utleier, de leide ut en bil som der skulle være ca. 500 kg lastekapasitet på ut over egenvekt av bil inkl. sjåfør. Vi kjørte bilen på vekten og det viste seg at egenvekten på bilen var 360 kg mer enn det som var oppgitt i vognkortet. Ergo hadde den kun en reell lastekapasitet på 140 kg. Da dette ble påpekt, fikk vi til svar at, ja men det var nå bare å kjøre med overlast, det var det jo mange som gjorde. De kunne heller ikke hjelpe oss med noen annen bil. Fikk pengene tilbake og fikk leid oss en ny bil hos en annen forhandler.
Vi har handlet både båt og bobil hos Bergen Marine as. Makan til den service og velvilje de leverer skal du lete lenge etter. Anbefales på det sterkeste. Mvh Erik og Mette
Fantastisk service av Ole-Jørgen til tross for at vi kom etter stengetid
Greit teknisk arbeid på mekanisk. Men mye rot: 1. De gav meg pristilbud på reparasjon, og sendte faktura på "jobben" med å gi pristilbud. 2. Jeg klaget på dette, og faktura ble kreditert. Skriftlig tilbud var gitt med "vinterrabatt", men faktura ble sendt uten rabatt. Rabatten ble akseptert etter skriftlig reklamasjon på faktura, men først etter flere eposter og telefoner. 3. De fakturerte 1,5 time for å drenere ferskvann via bunnplugg og sjekke at batteriet var ok, redusert til 0,5 time etter reklamasjon på faktura. Jeg betalte. 4. Men etter båten var hjemme på henger oppdaget jeg likevel at det var over 100 liter vann igjen i båten. Ny klage, nå var de "ferdig med saken". Konklusjon: God teknisk kompetanse på enkelte mekanikere, men mye rot i administrasjonen. Rot med faktura er hver gang i deres favør økonomisk. Prøver annet verksted neste gang.
Vi kjøpte en brukt bobil fra Bergen-Marine. Vi i på tur hjem litt utfordringer , som førte til stans, og måtte oppsøke verksted. Kommunikasjon med selger var helt strålende, hele veien. Vi satte bilen på verkstedet i Mosjøen, så fikset Bergen-Marine resten. Litt vanskelig start på vår bobilhistorie, men dette ble en solskinnshistorie. Anbefaler Bergen-Marine på alle måter.
Ligger flott til dog litt utenfor allfarvei. Fikk enormt god hjelp til bobil. God ekspertise.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler