facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Yacht Marine Service As

Yacht Marine Service As

Info

Yacht Marine Service AS er en stabil aktør , vi selger både nye og brukte båter. Og har også båtutleie og arrangerer båtturer. Ta kontakt i dag.

Historie

Yacht Marine Luxury Yachts
Yacht Marine Service AS er en stabil og pålitelig aktør med mange dyktige medarbeidere. Vi er alltid i kontinuerlig utvikling og ekspansjon

Vi har god kjennskap til båtmarkedet generelt og til hvilket utstyr som finnes og kan anbefales. Vi startet vår serviceavdeling allerede i 1998 Siden har vi utvidet med egen salgsavdeling og jobber stadig med nye tanker og ideer.

Vi er Importør i Skandinavia for de anerkjente merkene Adventurer baot, Aicon Yachts og Broom. Alle innehar en rekke spennende modeller slik at vi nå dekker ifra 34 til 85 fot i vårt sortiment.. Dette er båter som vi har stor tro på.

Vi har også utvidet våre salgslokaler, som nå rommer ca 150 kvm. Vi har fasiliteter som skal dekke alles behov. Yacht Marine Service AS har siden 1999 holdt hus ved ”telenorkaien” i Dolviken. Her har vi egen marina med båter til utstilling, vi har også en stor rubhall hvor service utføres. Helt i enden av området har vi båtopptak med maks 70 fot og en maks vekt på 47 tonn. Der har vi moderne og sikkert utstyr for å ivareta båten deres på beste måte.

Vi tar båten på land uten å bruke løftestropper, men hever istedenfor båten ifra undersiden på 7 ulike punkter. Alt foregår hydraulisk. Vi forhandler også et bredt utvalg av båtutstyr og tilbehør generelt, blant annet Kohler generatorer og Raymarine båt elektronikk.

Vi tilbyr også service, reparasjon, montering, vinterlagring med mer.

Adresse: Ytrebygdsvegen 33, 5251 Søreidgrend
Telefonnummer: 55988800
By: Søreidgrend
Rute: Ytrebygdsvegen 33
Postnummer: 5251


åpningstider

Mandag: 09:30 - 17:00
Tirsdag: 09:30 - 17:00
Onsdag: 09:30 - 17:00
Torsdag: 09:30 - 19:00
Fredag: 09:30 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 14:00

Nærliggende lignende selskaper
Nye Norsk Båtsenter AS Nye Norsk Båtsenter AS 168 meter Topp service hver gang jeg er innom
Princess Yachts West Norway Princess Yachts West Norway 199 meter Veldig god service og oppfølging iforbindelse med båtkjøp. Noe som er sjelden i båtve...
Bergen Marine As Bergen Marine As 512 meter Yter meget god service og pålitelige selgere
Anmeldelser
Greit sted , mye til mc
Fin plass for å se, veldig hyggelig betjening.Per er rette personen for en båthandel
Super service. Anbefales.
Her er service og kundebehandling i høysetet.
Trivelig og bra
Stedet var greit nok. Selger var fraværende.
God service og hyggelig betjening.
Har god serice på bil og båt
Dyktige folk og bra service.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler