facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bertoni Sandvika

"Velkommen til Bertoni for en hyggelig handel, med upåklagelig service.Kvalitetshåndtverk med en nordisk tilnærming;Det finnes viktigere ting i livet enn mote, men ingenting slår følelsen av fantastiske klær som komplimenterer livets store begivenheter, såvel som det daglige liv. Bertoni bringer trender og fine tekstiler sammen til en ren og karismatisk stil, for å uttrykke den mannen du er.Dersom du søker etter en formell, men samtidig en trendy stil, vil du finne det her i Bertoni's overraskende detaljer, perfekte passform og upåklagelige kvalitet"
Adresse: Brodtkobsgate 7, 1338 Sandvika, Norway
Telefonnummer: +4767215770
By: Sandvika
Rute: Brodtkobsgate 7
Postnummer: 1338



relaterte søk: Weekday Sandvika, Pro fashion Sandvika Storsenter, GRANIT Sandvika Storsenter, Junkyard Sandvika, Sandvika Storsenter dameklær, Servicebygget Sandvika Storsenter, Sandvika Storsenter Stortorget, Helsetorget Sandvika Storsenter
Nærliggende lignende selskaper
GANT GANT 72 meter Veldig arrogant. Fikk en genser i gave og ville bytte i en størrelse mindre. Det kunn...
H&M H&M 95 meter
GANT GANT 259 meter Overdrevent dyrt
Follestad Follestad 466 meter Var innom dere lørdag 8. oktober, da jeg var på utkikk etter en jakke. De unge gutten...
Anmeldelser
Rett og slett den beste kundeservicen jeg har vært borti. Hyggelige folk, og svært service orienterte! Joakim og «husker ikke navnet» ga meg gode tips, og hjalp til som bare det!
Oversatt av Google Et flott sted å handle dresser hvis du er ute etter anstendig kvalitet og en rettferdig pris, i tillegg til at du liker en silhuett med slank passform. Personlig ville jeg engasjert meg med lederen for å få den beste kundeservicen. Original A great place to shop for suits if you are looking for decent quality and a fair price, as well as you enjoy a slim fit silhouette. Personally I would engage with the manager to get the best customer service.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler