facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Follestad

Follestad

Info

Vår Trend-forretning på Sandvika Storsenter (i den nye delen, ovenfor XXL) kan tilby deg den siste moten for menn fra våre utvalgte merkevarer. Vi fører både nye og trendy merker samtidig de gode gamle klassikerne.



"Vår Trend-forretning på Sandvika Storsenter i den nye delen, ovenfor XXL kan tilby deg den siste moten for menn fra våre utvalgte merkevarer. Vi fører både nye og trendy merker samtidig de gode gamle klassikerne.I vår forretning på Sandvika Storsenter finner du ditt nye stilfulle antrekk eller din nye skredder-justerte dress. Butikken har et godt utvalg av sko, bagger og tilbehør. Her er det noe for både sønn og far. Våre ansatte har høy kompetanse innen for faget og fungerer som en god hjelpende hånd."
Adresse: Sandviksveien 184, 1337 Sandvika, Norway
Telefonnummer: 67545450
By: Sandvika
Rute: Sandviksveien 184
Postnummer: 1337


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 19:00

Nærliggende lignende selskaper
GANT GANT 335 meter Overdrevent dyrt
GANT GANT 418 meter Veldig arrogant. Fikk en genser i gave og ville bytte i en størrelse mindre. Det kunn...
H&M H&M 430 meter
Bertoni Sandvika Bertoni Sandvika 466 meter Rett og slett den beste kundeservicen jeg har vært borti. Hyggelige folk, og svært se...
Anmeldelser
Var innom dere lørdag 8. oktober, da jeg var på utkikk etter en jakke. De unge guttene som var på jobb hadde liten ingen interesse av å hjelpe, selv om jeg gikk gjennom hele butikken. Ingen andre kunder tilstede, ikke så mye som et hyggelig "hei". Oppførsel som dessverre bygger opp under fordommer mange har av oss som bor i nærområdet... Skal nevnes at jeg gikk videre til Mark+Brandy hvor både velkomst og hjelp var fantastisk- gikk derfra med en jakke etter å ha fått presentert gode alternativer av hyggelig betjening.
Står to høye blonde gutter på jobb hos dere idag. Med null sans for kundeservice. Stod i 10 minutter å så på dresser men ingen kom bort. Da jeg gikk til kassa gadd de ikke å si hei. Anbefaler ingen å handle der på noe som helst måte.
Må bare si jeg fikk fantastisk hjelp da jeg kjøpte dress på Follestad på Sandvika Storsenter. Det var rett og slett en god opplevelse og jeg opplevde jeg ble både profesjonelt og ikke minst kunnskapsrikt geleidet igjennom prosessen uten at det føltes som kjøpspress. Rett og slett en flott kjøpsopplevelse. Eneste som "manglet" var en espresso og en kjeks.
Var innom søndag 4/12 og så på klær. Ikke noe hjelp å få
Gikk 2 runder i butikken uten og få hjelp, de ansatte var opptatt med hverandre... Gikk annen plass for og kjøpe genser
Dårlige byttevilkår. Ikke åpent kjøp når du handler i butikk. Du får tilgodelapp som kun er gyldig i 1 år. Ingen mulighet for å få tilbake mellomlegget ved kjøp av en annen vare. Ingen informasjon vedrørende dette ble gitt på kjøpstidspunktet.
Det var veldig dårlig ansatte der, ga masse blikk å følte oss ukomfortable å ikke velkommene. Siste gang jeg tråkker fot i den butikken for å si d sånn.
Ansatte med en uinteressert holdning som hverken sier hei eller tilbyr hjelp. Virker som om de ikke har noen interesse av å være der og i hvert fall ikke snakke med kunder.
Bra utvalg. Ganske høye priser men det er jo kun dyre merker de fører så det følger med.
Jeg var ikke der, så jeg kan ikke uttale meg.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Follestad med offentlig transport


Kjørbokollen 50 meter
Kjørbokollen 50 meter
250N
260E
265
270
Kjørbokollen 50 meter
250N
260E
265
270
Kjørbo 380 meter
169
260E
265
Kjørbo 400 meter

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler